Inlägg från: Anonym (Kanske) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kanske)

    Tjejen vill inte flytta ihop innan jag tjänar mer

    Kanske inte handlar direkt om pengarna utan att hon behöver veta att du har drivet i dig. Vilja, styrka och mod att utvecklas. Många är kvinnorna som inte vill ha en man som bara vill ta den enkla vägen genom livet och mest hänga i soffan.

    Eller så ser hon ett liv med fint hus, fin bil, stort bröllop, lyxiga semestrar osv. Då du inte tjänar tillräckligt måste hon välja antingen dig eller detta livet. Hon verkar välja lyxlivet.

    Varför tror du hon ställer detta krav på dig?

  • Anonym (Kanske)
    Anonym (M) skrev 2018-02-19 21:41:54 följande:

    Håller med dig i det första, att det kanske inte ens handlar om pengarna i sig egentligen.

    Men det andra, att vilja ha en viss livsstil betyder ju inte att det måste vara att vilja ha ett lyxliv. T.ex. någon som vuxit upp där det inte alltid fanns pengar till mat och andra nödvändigheter kanske känner att en trygg ekonomisk tillvaro inte går att rucka på. Inte lyxliv, men vill kunna leva ett "normalt" gott liv utan att behöva oroa sig för hur man ska få vardagsekonomin att gå ihop. Rent krasst går inte det särskilt bra om man drar in under en viss summa. 


    Absolut, kan finnas många anledningar.

    Hade varit intressant om TS kunde få svar på varför det är viktigt för henne. Vi andra kan ju bara spekulera...
  • Anonym (Kanske)
    Anonym (rk) skrev 2018-02-20 17:06:18 följande:

    Vilka jobb finns det då? Snälla ge exempel


    Satsa på att bli säljare på privatsidan på ett försäkringsbolag. Relativt enkelt att få jobb (krävs normalt bara komplett gymnasiebetyg) och hyfsad ingångslön. Men framför allt goda interna karriärmöjligheter. Är du inte den säljande typer är skadereglerare annars en bra ingångspunkt.
  • Anonym (Kanske)

    Glömde tillägga att du helt uppenbart saknar driv då du här måste fråga om vilka jobb du ska söka. Jobba med ditt driv och din självständighet så får du både bättre jobb och får behålla kvinnan din. Låt mig gissa att du är född på 90-talet...

  • Anonym (Kanske)
    Inisario skrev 2018-02-23 19:35:55 följande:

    Och från man till man, saga. Kärlek är en bra sak, men skulle jag träffa på någon kvinna (som jag tack och lov aldrig gjort) som absolut inte har några andra ambitioner i livet än att nöja sig med det hon har, skulle jag också börja fundera om det är rätt val livet ut. Jag jobbar inte på frälsningsarmén, menar målet med mitt liv är inte att försörja min partner när vi inte ens flyttat ihop. Jag skulle alltid försörja min fru och mina barn, skulle det behövas efter många år, men knappast någon eventuell sambo i närmare framtid.

    Är jag ett materialistiskt svin? Kanske det.


    Du är ju lika som flickvännen i denna tråd! Hon vägrar ju att försörja TS. Hahaha...
Svar på tråden Tjejen vill inte flytta ihop innan jag tjänar mer