Inlägg från: Anonym (Upprörd mamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Upprörd mamma)

    Skolan beviljade inte ledigheten!

    Sonen som går i åttan fick inte ledigt från skolan. Anledningen till att vi ansökte om ledighet är att vi ska på begravning till en nära släkting som avlidit. Sonen kommer då vara borta i 4 dagar, då resan dit är väldigt lång. Är så förbannad på skolan nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Kan man överklaga på något sätt? Ja jag vet att min son har väldigt svårt med matte och riskerar underkänt, men jag tycker man kan göra undantag. Ska vi strunta i skolans nej och ta ledigt för sonen ändå eller ska man göra på annat sätt? Detta gäller nästa vecka så sonen har tyvärr inte lov då.

  • Svar på tråden Skolan beviljade inte ledigheten!
  • Anonym (Upprörd mamma)
    Anonym (Skit i det) skrev 2018-02-20 13:03:49 följande:

    Skit i att överklaga. Åk ändå. Se till att sjukanmäla sonen varje dag.


    Tror dock det blir ganska genomskinligt att sonen inte har varit sjuk de dagarna...suck
  • Anonym (Upprörd mamma)

    Jag har bestämt att vi kommer åka ändå. Det är en sak om det hade varit solsemester, men eftersom det är en begravning går jag emot skolans nej. Vi kommer naturligtvis hjälpa sonen med matten, det har och hade vi gjort även om det inte hade varit begravning.

  • Anonym (Upprörd mamma)
    Kyss skrev 2018-02-20 14:21:54 följande:

    Men riskerar man F i matte, så åker ingen människa med något vett någonstans utan är i skolan och övar! Inget betyg i matte = Ingen behörighet till gymnasiet = ingen vidareutbildning = inget jobb = inga pengar = svält = död


    Men fortsätt överdriv, tragiska människa...
  • Anonym (Upprörd mamma)
    Anonym (Pepp) skrev 2018-02-20 14:28:16 följande:

    Om det är en nära släkting som betytt mycket för en åker man. Basta! Däremot kan det ju vara så i exempelvis detta fall att sonen inte bryr sig så mycket om begravningen. Det kanske mer än något de vuxna tycker är viktigt. Om inte sonen väldigt gärna vill gå på begravningen låt honom vara hemma och åk själva.


    Det är sonens farmor som ska begravas. Hon betydde väldigt mycket för sonen, så sonen både vill och kommer åka med på begravningen.
  • Anonym (Upprörd mamma)
    Inisario skrev 2018-02-20 14:30:27 följande:

    Tragiskt, anser jag folk är som startar någon tråd fast de redan bestämt sig för att göra hur de vill, enbart för att kunna hoppa på andra som inte stryker dem medhårs.

    Du vill åka fast skolan säger nej. Gör det då! Inte svårare än så.


    Ja för att man svälter och dör över ett F i matte i 8:an? Troligt...
  • Anonym (Upprörd mamma)
    viseversa skrev 2018-02-20 16:02:19 följande:

    Haha nej det gör man inte. Jag är UUUUSEL på matte. Har alltid hatat matte. Jag varken svälter eller är död.Fast heltidsarbete har jag också. Kors i taket=)


    Enligt ?Kyss? gör man det...
Svar på tråden Skolan beviljade inte ledigheten!