• Barbados

    Jag har just plussat, nån som vill följas åt?

    Jag är gärna med! Testade svagt positivt i helgen.

    Om ni tycker att det är få inlägg i den här tråden så kan det bero på att det finns en annan tråd på samma tema för oss med BF oktober/november. Där är fler aktiva. :)

  • Barbados
    ellinoras skrev 2018-02-22 09:55:41 följande:

    Grattis Idlil93 och Barbados! Vad roligt :) Hur mår ni? Jag mår fint än så länge, bara lite illamående.

    Håller tummarna för sig Irizar! Berätta hur det går när du testat.


    Tusen tack och grattis till dig med! Har ni försökt bli gravida länge?

    Jag är lite illamående på kväll, natt och morgon. Men i övrigt märker jag inte av något. Efter mitt missfall i december vågar jag inte riktigt tro att det blir en liten bebis förrän jag är längre gången och risken för missfall har minskat. Men trots den inställningen känner jag mig inte alls lika orolig som förra gången. Jag känner mig ganska lugn. Kanske är det bebisen som har direktkomnunikatkon med mitt inre och säger ?du kan chilla, det här kommer gå fint, passa på att ta det lugnt nu för när jag är ute blir det full fart?. :)
  • Barbados

    Nej, vad hemskt! Din stackare... Man vill så gärna tro att man är trygg när man har passerat tolv veckor. Men ändå skönt att ni hoppade upp på hästen så fort efteråt! Och att ni lyckades vid första försöket! Grattis igen! Härligt med ett syskon. :)

    Jag fullkomligt älskar lugnet som jag också känner den här graviditeten. Jag förstår det inte. Och jag är fullt medveten om att den känslan kan försvinna när som helst. Men jag håller med dig, den här gången känns det som att det kommer gå vägen! Yay!

  • Barbados
    Irizar skrev 2018-02-23 15:49:32 följande:

    men åh fått mens xD jaja nya tag!!


    Åh nej, jag är verkligen ledsen. Förstår att du är besviken. Men som TS skrev så är det bara två veckor kvar till nästa chans! ;)
  • Barbados
    Helmut2 skrev 2018-02-25 13:13:42 följande:

    Kan inte testet, ska det vara ett plus eller ett streck? För det är definitivt ett streck :)


    Det är olika beroende på vilket test man gör. Clearblue har ett test där det ska dyka upp ett vertikalt streck på en horisontell testlinje. Om testet är positivt blir det därför ett plus i testfönstret. Många ?stickor? från bl.a. RFSU och Apoteket har istället ett streck som synas före testlinjen. Det är alltså samma funktion på båda testen, men med Clearblue korsas linjerna. :)
  • Barbados
    Anonym (Mimminiss) skrev 2018-02-24 21:01:30 följande:

    Hej alla! Ny här :)

    Stort grattis till er som plussat!

    Vill gärna följa med er på resan.

    Vad tror ni om mitt test?


    Hej!

    Jag tycker absolut att man kan ana en vertikal linje. Och eftersom det finns en linje i kontrollfönstret har testet fungerat. Men hur kommer det sig att man inte ser en horisontell linje bakom din vertikala linje? Är den inte med på alla Clearblue? :)
  • Barbados
    Helmut2 skrev 2018-02-25 13:13:42 följande:

    Kan inte testet, ska det vara ett plus eller ett streck? För det är definitivt ett streck :)


    Hej igen! Jag skrev svar på ditt inlägg lite för snabbt. Nu när jag har kollat in bilden förstår jag verkligen din fråga... :) Förlåt!
Svar på tråden Jag har just plussat, nån som vill följas åt?