Inlägg från: Anonym (Eh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eh)

    Kan inte alla oskulder bara lägga av?

    Anonym (Trög) skrev 2018-02-27 14:44:23 följande:

    Grattis, du blev skapt med en vagina och behöver inte göra många knop för att få sex. Män har det inte lika "lätt" rent generellt, och att vara utan sex och närhet i flera år tär på en, klart man känner sig misslyckad om man aldrig lyckas bli av med oskulden? Men det förstår väl intr du och din sönderknullade fitta.. Idiot


    Vi är snarare inte lika besatta av sex.
  • Anonym (Eh)
    Anonym (medmänniska) skrev 2018-02-27 16:50:04 följande:

    På vilka grunder för du alla kvinnors talan? Skriv gärna jag istället för vi i fortsättningen.


    Jag vet att det är väldigt många fler män som är besatta av sex. Det är bara att kolla på antalet anmälda våldtäkter per år. Eller varför inte bara på inläggen under sex, här på familjeliv. Många män är läskigt besatta av sex.
  • Anonym (Eh)
    Anonym (skillnad?) skrev 2018-02-27 17:42:41 följande:

    Kan inte alla psykfall som spammar FL med trådar och inlägg om hur synd det är om dem som har social fobi bara lägga av?Det finns anledningar till att ni inte klarar av samhället . Det är upp till er att göra er attraktiva om ni vill ha del av vad samhället ernjuder. Att buhuhua om att man inte kan ta jobb på ICA är patetiskt i kubik. Och är ni för gamla för att roa er på stan får ni skylla er själva att ni var handfallna tidigare och inte gjorde nåt. Man gör sina val i livet och man gör dem i tid. Det gäller alla och även er.


    Kränkt eller?
Svar på tråden Kan inte alla oskulder bara lägga av?