Inlägg från: Anonym (Haha) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Haha)

    Kan inte alla oskulder bara lägga av?

    Anonym (K) skrev 2018-02-27 16:28:50 följande:
    Visst händer det att jag får problem. Det har jag fått många gånger. Men jag tar tag i problemen och gör något åt dem istället för att gnälla i meningslösa trådar på nätet. Det hjälper inte dem. Agera är dej enda som hjälper. Är man så menlös och osäker så man inte kan hantera problemen, ja då ska man banne mig inte vara förvånad om ingen vill ha dem.
    Så talar en riktig karl. Hur kunde någon tro att du va ett fruntimmer?
  • Anonym (Haha)
    Anonym (anonym) skrev 2018-02-27 17:20:46 följande:

    Problemet är att alla numera verkar tro att sex är en rättighet och att andra människor av elakhet inte är villiga att tillgodose den rättigheten.


    Det gäller inte bara sex. Det finns folk som är bittra över att de inte har pengar och sluter sig samman i stora grupper och beslutar sig för att stjäla andra pengar, mat, mark, bostäder eller vilka resurser det än vara må. Att ha ett behov är inte att ha rätt att få behovet tillfredsställt på andra bekostnad, det gäller sex lika mycket som mat, tak över huvudet eller pengar. Någon eller några har fått fram maten och huset genom sitt arbete, och vill ha "betalt" för det på ett eller annat sätt.


    Livet är inte rättvist vad det gäller att få sina behov tillfredsställda, och sex är ett behov precis som alla andra behov, det är inget specialfall.

  • Anonym (Haha)
    Anonym (skillnad?) skrev 2018-02-27 19:28:48 följande:
    Så därför bör man bli ombedd att inte prata om det som tynger en?

    Har man levt ett halvt liv i ensamhet skulle jag bedömma det som att man har ganska låga chanser att själv ändra sitt liv. En utomstående som bjuder till har troligtvis mycket större chans till framgång.
    Ja, precis, "män måste börja visa känslor" och när de gör det, då börjar samma kvinnor beklaga sig över att män inte pratar tjejkänslor. Damn if you do damn if you don't. 
  • Anonym (Haha)
    Anonym (Say that again) skrev 2018-02-28 14:29:36 följande:
    Jag svarade en annan person som berättade att det var en vanligt förekommande kravlista i dessa trådar. Det syns även i tv-program som tex ?gift vid första ögonkastet? och ?Tro, hopp och kärlek? att riktiga kufar har höga krav på att kvinnan ska vara attraktiv och inte alls en likadan nörd med mindre stereotypt snyggt utseende (såsom dom själva).
    Vad är det för fel på nördiga tjejer? Alltså nördiga på riktigt, inte bara att de ser ut som nördar utan har ett brinnande intresse för obskyra saker. De är ju de bästa tjejerna! 
  • Anonym (Haha)
    Anonym (anneli) skrev 2018-03-01 08:00:16 följande:
    "tjej-gissar"? Så om man är kvinna och tycker ngt som man inte kan ge kraft åt genom att ange källor så ska man skriva att man "tjej-gissar"? Finns ngt motsvarande för män?

    Det finns inget som heter tjejgissa, det heter tjejkänna och tjejtycka. 


    Killgissa och gubbgoogla finns också. Och mansplaina, vilket jag inte gör nu eftersom jag talar om något du inte vet, men om du hade vetat bättre än mig och redan känt till tjejkänna så hade jag mansplainat. 


    Kvinnor som har söner brukar ha större förståelse för män eftersom de vet att män generellt sett mår sämre än kvinnor psykist sett, det yttersta tecknet på det är att 70% av alla självmord begås av män, det är vanligaste dödsorsaken bland män 15-40, och få mödrar tycker det är festligt när sonen tar livet av sig. 

  • Anonym (Haha)
    Johnnyorange skrev 2018-03-01 10:21:18 följande:
    Precis! Jag tror problemet är att många kvinnor saknar förmåga att relatera till hur det är att vara man. Det finns en dokumentär om en feminist som klär ut sig till man och lever som man under en viss period. Det fick henne att få större förståelse för män, och att det är svårare att prata om sina känslor som man.

    Bok. Nora Vincent "Self made man", finns här https://www.amazon.com/Self-Made-Man-Womans-Year-Disguised/dp/0143038702


    TV-intervju med Nora Vincent. Hon säger att "women have absolutely no idea what it's like to be a man"



    ">

  • Anonym (Haha)
    Damaskus skrev 2018-03-01 15:22:18 följande:

    Sån polaritet i diskussionerna jämt!

    Jag har själv en gång i tiden varit en ung osäker kille som alltid tyckt synd om mig själv och inte sett mig som värdig.

    Det var först när jag kom i kontakt med PUA-kulturen, som är utskällt bland feminister, som jag började förstå vad som faktiskt var attraktivt, rent generellt sett, för kvinnor. Det fanns då stora problem med grundtankarna inom PUA-kulturen där man skulle negga en kvinna för att "ta ner henne" och sen spela på hennes känslor.

    Kring 2007-2008 kom det fram en ny syn på det hela där man lade mer fokus på "inner game". Alltså det inre såsom självkänsla osv. Det passade mig väldigt bra och därifrån har man sen utvecklat synen på "game".

    Från en patetisk kille gick jag till en man som var säker på mig själv och jobbade med mig själv för att bli hel först, innan jag träffade någon. Istället för att hitta någon som gjorde mig hel såg jag till att bli hel själv och därefter hitta någon som tillsammans med mig utgjorde en större helhet.

    Nu har jag min familj. Mitt liv är inte perfekt, men jag är långt ifrån osäker på mig själv på det sätt jag var tidigare. Det är inte någon annans fel eller ansvar att mitt liv är som det är. Jag styr mitt liv.

    Att jobba på sig själv är en förutsättning i livet. ALLA behöver göra detta och det skulle behövas läras ut i skolan. Många människor skulle slippa må dåligt under långa perioder av sina liv.

    Så sluta klaga och tyck synd om dig själv och gör något åt det istället.

    OBS! Bara för att jag själv gick genom PUA-kulturen och sen vidare betyder inte att det är rätt väg att gå för dig.


    PUA är bara en fancy trebokstavsförkortning på den urgamla konsten att skaffa sig ett bättre självförtroende genom att fejka att man har ett bra självförtroende. Resultatet blir förhoppningsvis att man verkligen får ett bättre självförtroende, eftersom ens sociala interaktioner fungerar bättre. Självförtroende är sexigt hos både könen. Om man sedan använder sitt förbättrade beteende för att jaga kjoltyg, sälja kontorsmaskiner, lära ungar spela fotboll, bli en lärare som ungarna respekterar, blir en bättre förälder och så vidare, det är ju upp till dig.


    Sedan är det alltid ett bra tips att titta på vad människor gör, inte vad de säger. Den här tråden i sig är ett utmärkt exempel på att det i många fall är kvalificerat skitsnack att "män måste visa mera känslor", och sedan när några män visar sina känslor av frustration och besvikelse, så resulterar det i att ett antal e-subbor börjar hacka på dem.


    Min systerdotter uttryckte det hela rätt drakoniskt: "Handla inte mat när du är hungrig och ragga inte när du är kåt, för då får du hem skräp du egentligen inte vill ha".

  • Anonym (Haha)
    Damaskus skrev 2018-03-01 15:22:18 följande:

    Från en patetisk kille gick jag till en man som var säker på mig själv och jobbade med mig själv för att bli hel först, innan jag träffade någon. Istället för att hitta någon som gjorde mig hel såg jag till att bli hel själv och därefter hitta någon som tillsammans med mig utgjorde en större helhet.


    Grattis, du blev vuxen. 


    Av lite olika orsaker så var jag singel två år mellan 21-23 och sedan när jag var 35-36. Annars har jag levt i några långa relationer i över 35 år, sedan de sena tonåren.


    Det var löjligt lätt att inleda nya relationer med kvinnor när jag var 35 jämfört med när jag var 21. Bättre självförtroende är säker en förklaring, men inte den enda. 

  • Anonym (Haha)
    Anonym (Kille) skrev 2018-03-01 22:33:10 följande:
    Bra sammanfattning.

    Ett tillägg bara. PUA innehåller en ingrediens till som är viktig och det är red pill, helt enkelt kunskapen om vad kvinnor faktiskt vill.

    Jag hade ingen aning om det i början, eftersom jag lyssnat på samhället men fick motstridig information när jag såg de killar som lyckades och såg deras egenskaper. 

    Men det är klart att verkligheten var rätt och kulturgemenskapen fel, och red pill ger en grund att förstå det från.

    Från att ha trott på att kvinnor gillar att hålla handen har jag gått till att gå på och till och med hålla kurser i hur man gör knopar och binder kvinnor. Att kvinnor ville få smisk var något jag aldrig trott förrän jag gjorde det själv och såg effekten.

    Gäller alla människor, inte bara kvinnor.  Därav rådet i #145, : "Sedan är det alltid ett bra tips att titta på vad människor gör, inte vad de säger"


    Min erfarenhet är att män, barn, rödhåriga,  norrlänningar, lomhörda, <insert valfrigrupp av människor> och kvinnor säger en jävla massa saker men sedan agerar på ett helt annat sätt. Det finns miljontals exempel. 


    Miljöpartister *säger* att de gillar förnyelsebar solenergi men de *gör* nåt annat, inför skatt på stora solpanelanläggningar. Mona Sahlin *säger* att det är sexigt att betala skatt men vad *gör* hon? Hon smiter från skatt. Feminister som Göran Lindberg *säger* att de värnar kvinnor, men vad gör de? De våldtar och torterar etc etc etc i all evighet. Det finns hur många red pills som helst att svälja, och det ingår i att bli viúxan att dra i sig en hel burk, minst.


     


     

  • Anonym (Haha)
    Anonym (Kille) skrev 2018-03-02 11:17:48 följande:
    Det finns en subtil men helt avgörande skillnad mellan de fall du beskriver och kvinnors natur, och det är den som red pill handlar om, därför ingår inte det du beskriver i red pill.

    Att en individ i ett system spelar inom systemet för att uppnå personlig framgång men samtidigt arbetar för att ändra reglerna inom systemet är helt naturligt och inte alls svårt att förstå. Man kan som spelare vara för en ändrad off side regel i ishockey, men ändå spela med de regler som gäller.

    Inte ens att vara för en regel och sen bryta mot den för det ger personliga fördelar är svårt att förstå och relaterat till red pill. Personen som gör det vet nämligen vad den gör och varför.

    Skillnaden inom red pill är att det ger en förklaring till beteende som tar in evolutionära begrepp, vilket är mer subtilt men enormt framgångsrikt som modell. Faktiskt kan man nästan inte förklara nånting runt kvinnor eller de skeenden vi ser i femdominerade samhällen utan red pill. Nästan ingenting kan förstås utan red pill, men med red pill så öppnas fokus och vi kan förstå vad som pågår.

    Kallas socialantropologi om man tycker flashiga förkortningar är fåniga. Studerar just precis mänskligt beteende mellan människor (sociologi) under människans utveckling (antropologi). Ett sådant beteende är parningsritualer.


    Ja, det finns säkert mycket att hämta där om du vill ha en förklaring på varför människor beter sig som de gör i olika situationer, och vad förklaringen till dessa beteenden är. För mig räcker det att veta att människor beter sig på ett sätt och säger nåt helt annat, gäller även vid parningsritualer. Den dag du inser att människor sällan gör vad de säger, och förhåller dig till det, då blir ditt liv bättre eftersom du börjar spela rätt spel.


     

  • Anonym (Haha)
    Anonym (Kille) skrev 2018-03-02 12:42:08 följande:
    Det du skriver här är otroligt sorgligt och kommer visa sig helt ödesdigert för generationer framåt i det samhälle du är en del av.

    Vad är sorgligt? Jag tycker socialkonstruktivism är sorgligt, eftersom den förfaller till att alla människor är "blank slates" och kan formas till vad som helst, med "rätt uppfostran". Socialkonstruktivister inbillar sig att man kan "uppfostra bort" oönskade beteenden ur människor, och "plantera" andra beteenden. Kommunister, fascister, kulturmarxister och andra dårar vägrar ta hänsyn till att människor faktiskt föds med en "natur", som inte kan bortförklaras som "sociala konstruktioner". Det snackar och snackar och snackar om att andra ska göra si och så, och sedan visar det sig att människor inte alls beter sig som socialkonstruktivisterna påstår. Deras karta har inget med verkligheten att göra.  Där har du ditt red pill - sluta lyssna på dem. Studera verkligheten (titta på hur folk beter sig och anpassa dig efter det). Och det är ju precis vad PUA-communityt gör, om än inom ett smalt område.


     


     

  • Anonym (Haha)
    Anonym (americanthighs) skrev 2018-03-02 13:29:51 följande:

    Nån mer kille som experimenterade med andra killar?


    Ja jag, men inte för att ha sex med dem, utan för att få dem att göra saker. Vad tror du ledarskapsutbildningar, chefskurser, säljkurser m.m. går ut på?


     

Svar på tråden Kan inte alla oskulder bara lägga av?