Inlägg från: Anonym (skillnad?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (skillnad?)

    Kan inte alla oskulder bara lägga av?

    Kan inte alla fattiga som spammar FL med trådar och inlägg om hur synd det är om dem som inte har råd bara lägga av?

    Det finns anledningar till att ni inte har några pengar. Det är upp till er att göra er attraktiva för arbetsgivare om ni vill ha några. Att buhuhua om att man inte har råd är patetiskt i kubik. Och är ni för gamla för att vara fattiga får ni skylla er själva att ni var handfallna tidigare och inte gjorde nåt. Man gör sina val i livet och man gör dem i tid. Det gäller alla och även er.
  • Anonym (skillnad?)
    Kan inte alla psykfall som spammar FL med trådar och inlägg om hur synd det är om dem som har social fobi bara lägga av?

    Det finns anledningar till att ni inte klarar av samhället . Det är upp till er att göra er attraktiva om ni vill ha del av vad samhället ernjuder. Att buhuhua om att man inte kan ta jobb på ICA är patetiskt i kubik. Och är ni för gamla för att roa er på stan får ni skylla er själva att ni var handfallna tidigare och inte gjorde nåt. Man gör sina val i livet och man gör dem i tid. Det gäller alla och även er.
  • Anonym (skillnad?)
    Anonym (Eh) skrev 2018-02-27 17:44:18 följande:
    Kränkt eller?
    Nejdå, jag tycker bara det är fascinerande hur olikt man hanterar olika tillkortakommanden och illamåenden i samhället.
  • Anonym (skillnad?)
    Anonym (Nina) skrev 2018-02-27 17:45:56 följande:
    Varför startar du inte en egen tråd istället för att kapa TS?
    Det var inte syftet med inlägget att på riktigt raljera över personer med social fobi, mitt inlägg var ett ironiskt sätt att spegla hur pass olika man väljer att se på olika personers avsteg från mentalt välbefinnande.
  • Anonym (skillnad?)
    Anonym (sanningen) skrev 2018-02-27 19:17:33 följande:

    Men vems jobb är det att fixa ditt liv?

    Visst kan man vara nerslagen, av sjukdom, taskig uppväxt, kränkande partner eller whatever. Men det ändrar inte att den som har bäst chanser att påverka ditt liv är du.


    Så därför bör man bli ombedd att inte prata om det som tynger en?

    Har man levt ett halvt liv i ensamhet skulle jag bedömma det som att man har ganska låga chanser att själv ändra sitt liv. En utomstående som bjuder till har troligtvis mycket större chans till framgång.
  • Anonym (skillnad?)
    Anonym (anonym) skrev 2018-02-27 22:21:58 följande:
    Problemet är att somliga anser att de har fråntagits någon form av rättighet och att det är kvinnors fel att dessa väljer andra män.
    På grund av "somliga" ska, alla "lägga av"?

    Jag har levt ett liv i ensamhet, utan närhet eller någon form av relation, och jag vill inte känna igen mig den bild som ni målar upp här.
    Iofs har jag inte heller skapat några trådar i ärendet, men jag förstår inte riktigt problemet med att inte ta del av de trådar man anser vara spam, så vansinnigt många upplever jag inte det vara.

    De trådar jag sett, som jag gissar att ni avser, är representativa just för somliga individer, troligtvis endast ett fåtal. För dessa personer har det uppenbarligen slagit över och jag tror inte på något vis i världen att det kommer göra någon skillnad att det sitter ett gäng kvinnor här och talar om för dem att de är oattraktiva och helst inte ska störa dem i deras vardag.

    Personerna känner sig sannolikt misslyckade på vissa områden i livet, att trycka till dessa människor och påtala att de just ska känna sig misslyckade passar inte in det samhälle jag vill leva i.

    Det är ok att jag känner mig misslyckad, det är mitt ansvar och problem. Att andra talar om för mig att jag är misslyckad är enkom elakt. Tyck det gärna om du vill, men var vänlig nog att hålla det för dig själv, eller möjligtvis din närmsta klick.
Svar på tråden Kan inte alla oskulder bara lägga av?