Inlägg från: Anonym (Kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille)

    Kan inte alla oskulder bara lägga av?

    Anonym (Haha) skrev 2018-03-01 18:03:09 följande:

    PUA är bara en fancy trebokstavsförkortning på den urgamla konsten att skaffa sig ett bättre självförtroende genom att fejka att man har ett bra självförtroende. Resultatet blir förhoppningsvis att man verkligen får ett bättre självförtroende, eftersom ens sociala interaktioner fungerar bättre. Självförtroende är sexigt hos både könen. Om man sedan använder sitt förbättrade beteende för att jaga kjoltyg, sälja kontorsmaskiner, lära ungar spela fotboll, bli en lärare som ungarna respekterar, blir en bättre förälder och så vidare, det är ju upp till dig.


    Sedan är det alltid ett bra tips att titta på vad människor gör, inte vad de säger. Den här tråden i sig är ett utmärkt exempel på att det i många fall är kvalificerat skitsnack att "män måste visa mera känslor", och sedan när några män visar sina känslor av frustration och besvikelse, så resulterar det i att ett antal e-subbor börjar hacka på dem.


    Min systerdotter uttryckte det hela rätt drakoniskt: "Handla inte mat när du är hungrig och ragga inte när du är kåt, för då får du hem skräp du egentligen inte vill ha".


    Bra sammanfattning.

    Ett tillägg bara. PUA innehåller en ingrediens till som är viktig och det är red pill, helt enkelt kunskapen om vad kvinnor faktiskt vill.

    Jag hade ingen aning om det i början, eftersom jag lyssnat på samhället men fick motstridig information när jag såg de killar som lyckades och såg deras egenskaper. 

    Men det är klart att verkligheten var rätt och kulturgemenskapen fel, och red pill ger en grund att förstå det från.

    Från att ha trott på att kvinnor gillar att hålla handen har jag gått till att gå på och till och med hålla kurser i hur man gör knopar och binder kvinnor. Att kvinnor ville få smisk var något jag aldrig trott förrän jag gjorde det själv och såg effekten.
  • Anonym (Kille)
    Anonym (Jan, 45 år.) skrev 2018-03-01 22:18:39 följande:

    Jag är en misslyckad man på 45 år som bara haft sex någon enstaka gång och aldrig haft ett förhållande.

    Kanske lika bra att jag lägger av?


    Flytta om du kan. Utomlands är det enklare av olika skäl.
  • Anonym (Kille)
    Anonym (Haha) skrev 2018-03-02 00:25:09 följande:

    Gäller alla människor, inte bara kvinnor.  Därav rådet i #145, : "Sedan är det alltid ett bra tips att titta på vad människor gör, inte vad de säger"


    Min erfarenhet är att män, barn, rödhåriga,  norrlänningar, lomhörda, <insert valfrigrupp av människor> och kvinnor säger en jävla massa saker men sedan agerar på ett helt annat sätt. Det finns miljontals exempel. 


    Miljöpartister *säger* att de gillar förnyelsebar solenergi men de *gör* nåt annat, inför skatt på stora solpanelanläggningar. Mona Sahlin *säger* att det är sexigt att betala skatt men vad *gör* hon? Hon smiter från skatt. Feminister som Göran Lindberg *säger* att de värnar kvinnor, men vad gör de? De våldtar och torterar etc etc etc i all evighet. Det finns hur många red pills som helst att svälja, och det ingår i att bli viúxan att dra i sig en hel burk, minst.


     


     


    Det finns en subtil men helt avgörande skillnad mellan de fall du beskriver och kvinnors natur, och det är den som red pill handlar om, därför ingår inte det du beskriver i red pill.

    Att en individ i ett system spelar inom systemet för att uppnå personlig framgång men samtidigt arbetar för att ändra reglerna inom systemet är helt naturligt och inte alls svårt att förstå. Man kan som spelare vara för en ändrad off side regel i ishockey, men ändå spela med de regler som gäller.

    Inte ens att vara för en regel och sen bryta mot den för det ger personliga fördelar är svårt att förstå och relaterat till red pill. Personen som gör det vet nämligen vad den gör och varför.

    Skillnaden inom red pill är att det ger en förklaring till beteende som tar in evolutionära begrepp, vilket är mer subtilt men enormt framgångsrikt som modell. Faktiskt kan man nästan inte förklara nånting runt kvinnor eller de skeenden vi ser i femdominerade samhällen utan red pill. Nästan ingenting kan förstås utan red pill, men med red pill så öppnas fokus och vi kan förstå vad som pågår.
  • Anonym (Kille)
    Anonym (Haha) skrev 2018-03-02 12:08:20 följande:

    Kallas socialantropologi om man tycker flashiga förkortningar är fåniga. Studerar just precis mänskligt beteende mellan människor (sociologi) under människans utveckling (antropologi). Ett sådant beteende är parningsritualer.


    Ja, det finns säkert mycket att hämta där om du vill ha en förklaring på varför människor beter sig som de gör i olika situationer, och vad förklaringen till dessa beteenden är. För mig räcker det att veta att människor beter sig på ett sätt och säger nåt helt annat, gäller även vid parningsritualer. Den dag du inser att människor sällan gör vad de säger, och förhåller dig till det, då blir ditt liv bättre eftersom du börjar spela rätt spel.


     


    Det du skriver här är otroligt sorgligt och kommer visa sig helt ödesdigert för generationer framåt i det samhälle du är en del av.
Svar på tråden Kan inte alla oskulder bara lägga av?