Inlägg från: AstroCoachen |Visa alla inlägg
  • AstroCoachen

    Gratis astrologisk konsultation

    Hej! Denna tråd tillägnar jag de som behöver astrologisk vägledning! Behöver exakt födelsetid för att ge en sån korrekt tolkning som möjligt. Var helst anonyma tack!

  • Svar på tråden Gratis astrologisk konsultation
  • AstroCoachen
    Jenna Eriksdotter skrev 2018-03-05 07:58:48 följande:

    "Korrekt tolkning" Skämtar du? Du förutsätter ju att folk inte är kapabla till rationellt tänkande, då det endast är då det är möjligt att föreställa sig att planeter har någon som helst praktisk inverkan på våra liv., som man kan läsa av. Då är man definitionen av vetenskapligt analfabet.  


    Allt på denna planet har en inverkan på våra liv, från våra tankar till miljön så varför skulle inte himlakropparna inte ha det menar du? För att man ska kunna ge en sån korrekt astrologisk tolkning av en persons livsväg som möjligt förutsätter det att man vet rätt klockslag. Visserligen kan man ändå läsa horoskopet från andra ascedenter men födelseascedenten dvs. "snapchaten"av himlakropparnas placering vid födelsen är av ytterst vikt. Jag har tilltro till människans flerdimensionalitet. Vi är inte enbart vetenskapligt lagda, vi har en andlig och spirituell dimension med och det är där astrologin, religion och övriga livsåskådningar hamnar. Det ena behöver inte utesluta det andra. Med risk för att förolämpa dig lite så är det nog du som förutsätter att folk inte är rationellt tänkande enbart bara för att de visar intresse för sin andlighet :) Ha det bäst nu och tack för ditt deltagande! Vänliga hälsningar, AC
  • AstroCoachen
    Anonym (SkeptiskTvilling) skrev 2018-03-05 08:26:56 följande:

    Ditt kontonummer kommer nog snart att efterfrågas...


    Tråden heter GRATIS ASTROLOGISK KONSULTATION. Hade avsikten varit att håva in pengar hade jag nog inte spenderat min tid här. :)
  • AstroCoachen
    Anonym (Framtidsnyfiken) skrev 2018-03-05 02:07:30 följande:

    Åh så spännande!

    Jag är född kl 22:08, 4 april 1981

    Behöver du fler uppgifter?


    Födelseplats
  • AstroCoachen
    AstroCoachen skrev 2018-03-05 17:05:07 följande:

    Födelseplats


    Too each is own som man brukar säga. Skeptisk tvilling, får man fråga när du är född?
  • AstroCoachen

    Oj hjälp, nej har verkligen ingen jävla avsikt att lura människor utan skapade tråden så att folk just slipper betala för en fråga eller undran. Med det sagt, så kommer jag inte längre att fortsätta vara kvar i detta forum utan fortsätta hjälpa folk utanför internet som jag ändå har gjort. Till er som redan väntar, invänta svar ii er privata inbox. Hälsningar, AC

  • AstroCoachen
    Anonym (Framtidsnyfiken) skrev 2018-03-05 19:46:21 följande:

    Boden


    Hur kan jag ge dig konsultationen? Vill du att jag postar här?
  • AstroCoachen

    Jag är inte så insatt i  det här med anonymitet, trodde att man kunde skicka inbox vilket inte är fallet :/ 

    Sen ber jag verkligen om ursäkt för att gjort så många upprörda här...jag kan försäkra er om att jag inte lurar folk på pengar eller själ deras Identitet! 

    Det är superbra att ni uppmärksammar detta för mig, visste helt ärligt inte hur utbrett det är med muppar som lurar andra människor på pengar, ni har ju en poäng i detta med personliga uppgifter...även om de är offentliga och går att inhämta oavsett om man nu har avsikten att verkligen lura människor. 

    Jag har inte gjort en egen hemsida eller liknande för att jag gör detta på fritiden...vill inte ta betalt osv. förstår inte hur man är mindre seriös om man håller sig till ett forum och diskuterar ämnen med likasinnade personer...hur som helst, man får lite avsmak för att hänga på forumet när man blir bemött på detta märkliga vis även om jag någonstans innerst inne förstår att man försöker ge råd osv. tror att man kan ge råd på ett bättre, mer trevligare sätt och inte anta en massa om mig som trådstartare. 

    Vad beträffar astrologi och andra liknande ämnen...det är helt upp till var och en att tro på det eller inte...

    Hoppas att jag förklarat mig på ett sånt sätt att det jag försöker förmedla faktiskt når er.

    Ha det gott! 

  • AstroCoachen

    Framtidsnyfiken: 


    OBS! Detta är baserat på sideriska astrologin och inte västerländska


    Hej, om följande uppgifter du har angivit 4 april 1981 kl. 22:08 i Boden stämmer så har du:


    Ascendenten i Vågens tecken


    Solen, Månen, Mars, Merkurius, Venus i Fiskarnas tecken


    Saturnus och Jupiter i Jungfruns tecken


    Rahu i kräftans tecken


    Ketu i Stenbockens tecken


     


    ·        Du har ditt första hus i tecknet Vågen. Detta innebär att du som person är styrd av planet Venus. Vågen utgör ursprungligen Zodiakens sjunde hus av partnerskap, diplomati, relationer, alla människorna du kommer att träffa på i ditt liv osv. vilket innebär att forma och upprätthålla relationer och partnerskap kommer alltid att vara centralt i ditt liv. Att ständigt söka balans, vara balanserad i kropp och själ och leva ett balanserat liv så gott det går är det du försöker eftersträva även om det inte alltid blir så. Detta eftersom att folk i vågens tecken alltid blir testade av deras partners oförutsägbarhet då sjunde huset utgörs av vädurens tecken. Du är kreativ och söker alltid det vackra i saker och ting då din styrplanet är ingen mindre än Venus, kärlekens planet.


     


    ·        Första husets härskare Venus sitter i sjätte huset i fiskarnas tecken. Du är en hjälpsam person som alltid kommer att vara involverad i att hjälpa utsatta människor och djur för att hela dom. Detta kan göras på olika sätt, till exempel inom vården som undersköterska, vården, alternativ medicin, veterinär osv. Du skulle framförallt göra gott i att jobba med människor och djur i helande syfte. Du tål inte människor som skadar djur! Du är en verklig djurrättsaktivist!


     


    ·        Som person gillar du inte att skada människor på något vis (inte för att någon gör det, får vi hoppas), du är otroligt känslig som människa men med ett stort hjärta vilket många gånger gör så att andra kan utnyttja detta. Du gillar att vara hjälpsam men har en tendens att många gånger självuppoffra dig för andra för att bevara harmonin.


     


    ·        Att lämna ett avtryck i världen är viktigt för dig, att vara betydelsefull i samhället och göra skillnad rankas väldigt högt hos dig. Du är fastbesluten att klättra i karriären och du nöjer dig inte med en medioker karriär.


     


    ·        Den planetiska perioden du befinner dig i just nu är Venus som startade 1999 och upphör 2019. Dessa snart 20 år har minst sagt varit tranformativa! Då venus även styr ditt åttonde hus av det dolda, astrologi osv. så har intresset för dessa ämnen varit centralt under denna period.  Det har även varit en period av transformativa relationer! Snart är denna period över och du kommer att komma in i Solperioden. Solen äger till 11e hus av stora organisationer, nätverkande osv. och sitter i 6e huset av hälsa och service. Det kan hända att du kommer börjar jobba mer intensivt med ideella ändamål/ingå i en organisation osv. om du redan inte gör det.


     


    ·        Jupiter i transit sitter i ditt första hus nu sedan september förra året och kommer att vara kvar i vågens tecken fram till oktober i år. Det innebär att ditt 1a, 5e och 9e hus kommer att aktiveras. Har du längtat efter barn länge nu eller att gå tillbaka till studierna/forska vidare/ny riktning i karriären via utbildning eller vidareutbildning så finns det en möjlighet att uppnå detta nu.


     


    ·        Sen 2014 fram till okt förra året har det varit kämpigt med ekonomin, problem i familjen  men nu är den perioden över. Saturnus i transit har lämnat ditt andra hus av inkomst, pengar, familjerelationer osv. och har övergått till ditt 3e hus. Du har förhoppningsvis känt en lättnad sen september förra året. Jupiter kommer att flytta in i ditt 2: a hus i oktober. Där kan du vänta bättre ekonomi och mycket mingel med familjen osv.


    Hoppas att det var tillfredsställande :) 


    Hälsningar, 
    AC


     


     


     


     


     


     

  • AstroCoachen
    Anonym (en kille) skrev 2018-03-05 20:47:49 följande:

    Kör i vind.

    Jag är född kl 04:00 den 7 augusti 1990.

    Berätta allt!


    Födelseplats tack, ursäkta att det tar lite tid, har mycket annat att stå i men ska göra mitt bästa :) 
  • AstroCoachen

    ET


    OBS! Detta är baserat på sideriska astrologin och inte västerländska


    Hej, om följande uppgifter du har angivit :14 november 1974 kl. 15:10 i Vänersborg stämmer så har du:


    Ascendenten i vädurens tecken


    Månen, Rahu, Venus i scorpionens tecken i 8e huset


    Ketu i oxens tecken i 2a huset


    Mars merkurius och solen i vågens tecken i 7e huset


    Saturnus i tvillingarna i 3e huset


    Jupiter i vattumannens tecken i 11e huset


    Ascendenthärskaren mars sitter i sjunde huset av partnerskap, relationer, samhörighet med andra människor, diplomati. Detta säger mig att hela ditt fokus i livet kommer att vara på att försöka connecta med andra, kort och gått en ständigt vilja att binda sig med andra och forma relationer. Det kan vara i form av kärleksrelationer eller företagande, ingen större betydelse egentligen då sjunde huset är hur man förhåller sig till andra människor. Du är en självinitierande person som måste ständigt ha många bollar i luften, du startar projekt men har ibland svårt att avsluta dom. Du har en stor vänskapskrets/bekantkrets, vänner från olika nationaliteter och bakgrund som är väldigt kommunikativa men som även är väldigt visa, kunskapstörstande och fungerar som vägledande ljus för dig.


     


    När du föddes var månen i skorpionens tecken och i ditt 8e hus som är skorpionens ursprungliga hus. Månen sitter med Rahu vilket förstorar ditt intresse för det ockulta men också kan göra dig väldigt rädd, paranoid och ge dig depressiva episoder. Du är otroligt penetrerande och observant som människa, du observerar gärna utan att delge för mycket om dig själv även om du utåt är social. Venus-Rahu är en kombination för många hemliga förhållanden kan man säga, eller viljan att ha ha ha och ingå i relationer, man är aldrig tillfredsställd utan man vill ständigt ha mer. Du pratar gärna inte om dina förhållanden och kärleksliv utan väljer att hålla det för dig själv. Venus i det oförutsägbara 8e huset kan innebära att man plötsligt ingår i en relation men att det även plötsligt kan bara avbrytas sådär utan någon förvarning vilket kan vara väldigt smärtsamt men väldigt tranformativt i längden. Du blir aldrig den samma efter det vilket är bra för hur tråkigt vore det inte att aldrig utvecklas? Men du har en otroligt stor integritet, du är mycket mer mån om att hålla ditt privatliv PRIVAT än den gemene människan.


    När Saturnus kom in i ditt 8e hus november 2014, så började saker och ting att bli jävligt rörigt för dig. Det måste ha varit väldigt tufft för dig rent mentalt, kroppsligt och jobbmässigt men det som inte dödar härdar! Om du hade jobb så måste det varit en väldigt tung period för dig på din arbetsplats eller med din chef/auktoriteter. Nu kan du andas då han är i ditt 9e hus vilket är ett bättre hus för honom att härja i så att säga.


    Du med befinner dig i den planetiska perioden som ägs av Venus. Den började 2015 och varar fram till 2035. Venus äger ditt 2a, 7e hus och sitter i ditt 8e hus. Detta innebär att du även om du egentligen har många planeter i vågens tecken och dessutom i 7e huset har behov av att uppleva venusrelaterade saker under denna långa 20 åriga period. Venus är viktig för dig då det är din ?pengar-och relations?-planet ännu mer för dig då hon äger 2 viktiga hus. Denna period kommer att färgas av relationer, fokus på att tjäna pengar osv. men även på förändring av ditt utseende då venus sitter i ditt första hus från månen vilket är en annan viktig ascendent. Sedan 2015 så har det varit mycket fokus på just kärlek och relationer samt pengar för dig. Nu är det dags att börja tjäna ordentliga pengar!


    Jupiter i transit är i ditt 7e hus på ditt 5e hushärskare Solen och Saturnus i 9e huset med aspekt på 9e husets härskare . Detta kan innebära att du går i barntankar (redan gravid till och med om du är kvinna) eller har planer på att börja studera. Vilket som, det är en ypperlig chans just nu för alla som har solen i vågens tecken att förverkliga sina barndrömmar! Om så är fallet, är det en stor chans att detta sker under Venus-Solen perioden 15/8-2018 till 16/8-2019!


    Jag hoppas att du finner detta tillfredsställande!


    Hälsningar,


    AC

  • AstroCoachen

    En kille,


    OBS! Detta är baserat på sideriska astrologin och inte västerländska


    Hej, om följande uppgifter du har angivit: 7 augusti 1990 kl. 04:00 i Florens, Italien stämmer så har du:


     


    Ascendenten och venus i tvillingarnas tecken (första huset)


    Jupiter, Ketu och Solen i kräftan i andra huset


    Merkurius i lejonet i tredje huset


    Saturnus i skytten i sjunde huset


    Månen och Rahu i stenbocken i åttonde huset


    Mars i väduren i elfte huset


    Du är en mycket kommunikativ person, du har talets gåva och en övertalningsförmåga utan dess like! 1:a husets härskare Merkurius sitter i 3e huset av korta resor, syskon, färdigheter, författarskap osv. vilket innebär att hela ditt livs fokus kommer att gå till/filtreras genom detta hus. Du är nyfiken, nyckfull och blir lätt uttråkad med lätt för att starta olika projekt men det balanseras av att din måne sitter i det lite seriösare tecknet stenbocken. Månen i detta tecken gör också att du som barn ansågs vara lillgammal. Innerst inne söker du tryggheten av att ha en stabil familj och stabil karriär. Det verkar lite motsägelsefullt men eftersom du har två personliga planet (solen i kräftan i opposition mittemot månen i stenbocken) så vet du ibland inte vilket du borde lägga vikt vid.  Även om du är en öppen person så har du en mycket privat sida där du behöver dra dig undan för att återhämta dig från socialisering emellanåt. Du kan besväras av tunga, mörka tankar som många gånger kan vara skrämmande att hantera. Men du försöker att alltid vara optimistisk trots omständigheterna även om det kan vara otroligt svårt med tanke på månen och rahu i skorpionens ursprungliga hus.


    Du är mycket charmig och diplomatisk samt älskar att föra dig väl och graciöst. Du är mån om ditt utseende. Kvinnor relaterar mycket till dig och ha en tendens att dras till dig då du är romantiskt lagd men också har utseendet som attraherar dessa tjejer. Men det händer också att det uppstår fiendskap emellanåt med dessa kvinnor efter ett tag. Av alla planeter i ditt horoskop är Venus mest betydelsefullt för dig då det är den planet som ligger i högsta graden med 27 grader 58 min. Kvinnor hjälper kommer alltid att komma till din hjälp (främst äldre kvinnor men likväl kan dem stjälpa dig med. Se därför att alltid hålla dig i godo med dem (menar respektera, vara ärlig gentemot dem med dina avsikter när du väl är i relation osv. för annars kommer du att ådra dig negativ karma vilket kommer att påverka din ekonomi! Kort och gått med risk för att vara otrevlig: var inte en player!


     Den planetiska perioden du befinner dig i sedan december 2013 fram till 2029 ägs av Jupiter som är i kräftans tecken. Jupiter representerar en hel del viktiga områden för oss människor, tro, andlighet, religion, barn, pengar och ekonomi osv. men eftersom att han även äger ditt tionde hus av karriär, jobb, auktoriteter, karma och sjunde huset av relationer, företagande, sekundära huset för ens karriär osv. och sitter i andra huset av familj, pengar, självförtroende så kommer du att under denna långa period få resultatet av alla dessa områden. Rahu-period innan (1995-2013) måste ha varit förjävlig, främst tonårstid syftar jag på men nu är det över. Även om Jupiter sitter i konstallationsherren av åttonde huset, så kommer du främst att få resultatet av 9e huset av lycka. Din Jupiter period kommer att göra så att du reser mycket, får upp ögonen för nya kulturer, ingår nya relationer samt hjälpa dig på den finansiella biten.


     Sedan november 2014 fram till oktober 2017 med Saturnus transit i skorpionen i ditt sjätte hus fokuserat mycket på din hälsa. Du har varit tvungen att ändra dina vardagliga rutiner, haft det tufft när det kommer till karriär eller jobb där mycket oväntade problem kunde ha uppstått. Din psykiska hälsa har verkligen testats där du har blivit tvungen att vidta förändringar både kroppsligt och mentalt. Det har inte varit lätt med familjen, framförallt din moder (om hon lever). Även en förändring i boendearrangemang (eventuell flytt, renovering eller inköp av fastighet/fastighet) måste ha skett. Nu ligger fokuset på relationer, din syn på kärlek och partnerskap. Eftersom att du ursprungligen föddes med Saturnus i sjunde huset så är din läxa i livet att lära dig förhålla dig till andra människor och fungera vara i relationer.


    Den person som du kommer att stadga dig (seriöst såsom äktenskap, samboskap osv.) med kommer att vara äldre än vad du är, praktisk och hårt arbetande person. Vet ej om du är gift än, men denna Jupiter-period som började 2013 kommer definitivt att ge dig relationer, främst äktenskap och familj. Du måste ha träffat någon mellan perioden aug 2014-aug 2015. Om inte, så finns en stor chans att du kommer träffa någon/gifta dig (om du nu inte redan har gjort det dvs.) mellan perioden som började jan 2016 och slutar i aug i år, 2018. Missade du det tillfället, finns det två gyllene kommande tillfällen som kan ge dig äktenskap/mycket seriöst förhållande:


    1.   11 okt 2018 ? 4 nov 2019 då Jupiter är i skorpionen


    2.   4 nov 2019 ? 19 nov 2020 då Jupiter är i skytten


    Undervisning (lära ut), rådgivning samt skriva och publicera (förlag) är områden där du kan göra karriär och därmed tjäna mycket pengar på. Du kommer att alltid att tjäna pengar på ditt tal och genom samtal, det kan vara att motivera människor som coaching osv. men även finansiell rådgivare (bl.a. försäkringar) är ett område du kan testa. Du kommer aldrig att ha problem med pengar, det är inte ditt största driv men eftersom att Jupiter sitter i ditt pengarhus så vill du förbättra andra människors liv genom att inge hopp dvs. inte tjäna pengar för pengarnas skull utan för att ge tillbaka och förbättra andra människors liv?det är det som du innerst inne vill göra. Utbildningsföretag är att rekommendera enligt det jag ser. Du skulle även passa bra inom hälso-och sjukvården då du har kombinationerna för en läkare (främst inom ortopedi) samt psykolog. Sedan september 2017 måste det ha gått bra för dig på jobbet, om inte du har jobb kommer du att lyckas landa ett innan Jupiter lämnar vågens tecken 11 oktober i år.


     


    Ett litet tillägg. Jag skulle verkligen råda dig att hålla dig helt och hållet borta från beroendeframkallande substanser (främst alkohol), även om den perioden hörde mest till livet innan 2013.


     


    Hoppas att det var tillfredställande!


    Vänliga hälsningar,


    AC

Svar på tråden Gratis astrologisk konsultation