Inlägg från: Anonym (man2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (man2)

    Dejtinggissel! Vem ska höra av sig nu?

    Hahaha, så typiskt kvinnor att förvänta sig att männen hela tiden ska ta initiativ så de kan sitta och välja och vraka. Om du är så sugen kan du väl ta kontakt själv? För de flesta män är det nog en uppfriskande variation från den vanliga cynismen och hyckleriet på dejtingträsket.

  • Anonym (man2)
    Anonym (dilemma) skrev 2018-03-13 16:16:31 följande:
    Har inte mycket till övers för dina eller andras s k antaganden. Har varit långt passiv i mitt förflutna. Har blivit sårad helt enkelt och vill inte bli det igen. Mina tidigare försök med män har inte blivit bra. Män vill vara de som jagar och blir avtända på kvinnor som tar initiativ är min erfarenhet.
    Vad har det med vem som tar initiativ att göra? Du tror inte att det män du förväntar dig ska ta initiativ också kan ha råkat illa ut tidigare?

    Jag tror det snarare handlar om att du vill slippa vara den som tar risken att bli nobbad, så istället låter du killen göra det så att du blir den som får nobba om du vill. Dessutom är det ju skönt med bekräftelsen att det finns någon som kryper omkring efter dig och en skön maktkänsla att kunna kontrollera situationen som du behagar.
Svar på tråden Dejtinggissel! Vem ska höra av sig nu?