Inlägg från: HelaGotland |Visa alla inlägg
  • HelaGotland

    Sån tandläkarskräck men måste gå ??!!

    Anonym (Död tand !) skrev 2018-03-13 14:34:49 följande:
    Har inte varit hos tandläkaren på över 10 år. Blev så felbehandlat som resulterade i långdragen historia och sedan dess inte satt min fot hos någon igen. Nu har jag sedan nått år tillbaka fått molande tandvärk i en av tuggtänderna nere. Min make ringde och bokade en tid hos en klinik som är specialiserade för sådana som mig. Vår son går där som också blivit felbehandlad som 8-åring. Berättade om hur jag kände det mm men de kunde inte alls tillgodose mina behov så idag avbokade jag tiden. En nonchalant telefonist som pratade mer med dom bredvid än mig i luren. Så jävla dåligt bemött. Så vore tacksam för erfarenheter kring hur lång tid det tar innan tanden dör och hur den kan bete sig under tiden. Har ingen feber, smärta upp mot örat , molande tandvärk . Och sen tillägga : ett jävla humör på det pga situation ????

    Vänta tills tänderna ramlar ut av sig själv istället, mycket bättre. Så slipper du borsta dom också. Sen kan soc köpa dig löständer.
  • HelaGotland
    Anonym (---) skrev 2018-03-15 14:46:54 följande:
    Då föreslår jag att du knackar på hos grannen, ger honom en tång och ber honom dra ut din döda tand. Säkert mycket bättre än att lita på en tandläkare som begriper sig på sitt jobb. Att EN person inte gör sitt jobb bra, innebär inte att man bör förkasta hela kåren. Om jag möter en idiot till läkare så ser jag till att byta läkare. Bara så. Jag går ju inte omkring med obehandlad bröstcancer bara för att min första onkolog var ett svin!?

    Precis! "Jag går inte omkring med obehandlad bröstcancer bara för att mkn första onkolog varit ett svin". Så rätt du har. Önskar TS kunde fatta detta. Alla tandläkare är faktiskt inte samma.
  • HelaGotland
    Anonym (Död tand !) skrev 2018-03-15 16:33:04 följande:
    Jag orkar inte ta alla diskussioner och jag och maken kan inte alls prata om det längre utan att vi blir osams. Och vi är aldrig osams i vanliga fallFast cancer och tandvärk är väl inte riktigt samma sak

    Inse att din rädsla är fullständigt irrationell. Ju förr dess bättre.
Svar på tråden Sån tandläkarskräck men måste gå ??!!