Inlägg från: Anonym (Skrattretande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Skrattretande)

    Får inte utbetalning, hjälp!

    Anonym (soc sekr) skrev 2018-03-14 20:18:29 följande:

    Du har hittills haft 8.240 kr i barnbidrag och säkert några tusen i bostadsbidrag och det täcker inte din hyra? Dessutom borde du ha minst 7.865kr i underhållsstöd för dina 5 barn. Hyran kan väl knappast vara högre än det? Även om du nu inte skulle ha något underhåll så borde din hyra inte överstiga barnbidrag och bostadsbidrag?


    När vi flyttade sist så var det som fanns att få tag på nybyggen, bara att se glad ut och betala 10700 kr för en tvåa. Gissningsvis behöver 6 personer åtminstone 3 sovrum, i vårt hus kostar en fyra 16 000 kr, och en femma strax över 18 0000 kr. Det finns ju såklart billigare lägenheter men att låta så chockad över att en fembarnsfamilj bor dyrare än 8000 kr är bara skrattretande. Det är dyrt att hyra bostad på många orter.
  • Anonym (Skrattretande)
    Anonym (soc sekr) skrev 2018-03-15 14:48:35 följande:

    Om det nu hade varit det jag skrev så ja, kanske vore det skrattretande men nu var det ju inte så. kanske bra att läsa ordentligt först innan man börjar raljera?

    Jag kan heller inte se var du fått det ifrån att jag var chockad? Det har jag väl knappast skrivit?

    De 8.000 var bara barnbidraget. Till det kommer flera tusen i bostadsbidrag och sannolikt många tusen i underhåll.


    Undrar just vem som raljerade?

    "Även om du nu inte skulle ha något underhåll så borde din hyra inte överstiga barnbidrag och bostadsbidrag?"

    TS skriver att bidragen inte täcker hyran, är det då så otroligt att TS faktiskt har koll på att det de facto är så att deras hyra överstiger det hon får i bidrag? Det är det inte eftersom stora hyreslägenheter i regel är dyra.

    Men kontakta du TS hyresvärd och förklara att "hyran inte borde överstiga barnbidrag och bostadsbidrag"...

    Nu gör de ju det och TS har berättat att de pengar som kommer in denna månad inte täckte hyran. Finns ingen anledning att misstro det.
Svar på tråden Får inte utbetalning, hjälp!