Inlägg från: Anonym (p) |Visa alla inlägg
  • Anonym (p)

    Sex i utbyte mot förmåner ?

    Har du haft sex med någon i utbyte mot någon förmån eller att du mer eller mindre tvingas till det för att inte råka illa ut, t.ex. du blivit häktad (polis, väktare, butikspersonal etc)., eller för att få ett jobb el liknande ? Vet ju att det förekommer med olika grader av tvång bakom och känner själv de som varit i en sådan situation. Men undrar hur vanligt förekommande det är ?

    Nu pratar jag alls inte om regelrätta våldtäkter (även om skillnaden kan vara hårfin ibland) eller tex att man suger av sin man i utbyte mot att han tar städningen :) etc. Utan med män som man inte har någon relation med.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2018-03-18 16:08
    Det jag är i synnerhet intresserad att höra är situationer där mannen har makt på något sätt över dig och där det är mer än "chansa och se om det blir napp".

  • Svar på tråden Sex i utbyte mot förmåner ?
  • Anonym (p)
    Anonym (flera gånger) skrev 2018-03-18 15:39:10 följande:
    Ja både som barn och vuxen. Känt mig tvingad och fått en massa förmåner som tröst. Även i arbetssammanhang av chefer och fått sparken för att jag avstyrt eller tackat nej och allmänt dålig stämning/utfrysning etc.
    Känner du det som att du råkat ut mer för det här än vad andra kvinnor gör ?
  • Anonym (p)
    Anonym (I) skrev 2018-03-18 15:52:13 följande:
    Nej. Jag har fått erbjudanden men tackat nej.
    I vilka sammanhang har du fått erbjudanden?
  • Anonym (p)
    Anonym (I) skrev 2018-03-18 16:47:24 följande:
    Det är kanske inte är så ovanligt.
    Det är möjligt att poliser vet vilka som är villiga precis som regissörer och producenter...
    Polis 1 kan ha pratat om henne med andra poliser...
    "villiga" låter lite nedvärderande. Men tja "villig" fast inte i bemärkelsen vara slampig/lättfotad el liknande. Tror dock att det finns kvinnor som är mer benägna att gå med på "erbjudanden" (speciellt i ett sammanhang med starka negativa konsekvenser som tex i det som skrev ovan att stå anklagad för brott). Kanske ifall man blivit utsatt för övergrepp tidigare så kanske man tycker det inte är så farligt att "frivilligt" erbjuda sex som "betalning". Eller om man haft en historia av att använda sex för att uppnå fördelar (tex man har haft sex med den häftiga killen för att bli med i gänget etc). 
Svar på tråden Sex i utbyte mot förmåner ?