• Jessikkka

    Den stora ROSENROT-tråden

    Åh vad glad och peppad jag blev när jag hittade den här tråden, äntligen nått som inte är daterat för 10år sen ;) Åt min första tablett rosenrot idag och sitter och googlar solskenshistorier dagligen (bortser från de hemska historierna då jag är en sann hypokondriker och inte vill öka på stressen ytterligare). Tredje månaden jag och min sambo tänkt försöka bli gravida. Första månaden hittade vi ÄL direkt, andra månaden fick jag ingen ÄL (läst att man kan ha såna månader??) och denna har jag bunkrat i ägglossningstest så tänkt testa varje dag från att mensen slutar då jag har extremt oregelbunden mens, nånstans mellan 32-44 dagar ligger cykeln på, så hoppas verkligen rosenrot kan hjälpa till att korta ner den. Håller tummarna för alla er som också försöker :D

  • Jessikkka
    UndrandeSökare skrev 2018-06-11 22:16:17 följande:

    Om du har så extremt oregelbunden menscykel, så boka en tid hos en privat gyn och be honom/henne kolla upp ifall du har PCOS. Om du har det be om Letrozoltabletter. Det främjsr ägglossningen och är det man absolut behöver ha om man har PCOS.


    Ojdå! Tack för tipset, ska googla på det och kanske boka en gyn tid då :o

    Grattis till er som plussat <3
  • Jessikkka

    Någon som fått biverkningar av rosenrot? Ätit dubbel dos i 9dagar nu och varit konstans trött sen dag ett. Så orkeslös att jag somnar på jobbet och smådeppig, typ som som. Trodde rosenrot skulle göra mig piggare :( kan ju va nått annat också, typ pollen, men aldrig känt av tidigare, och symptom kom ju verklugen direkt efter jag börjar med RR. Konstant hunger också så man kan ju nästan tro att jag redan är gravid ???? men icke! Är på dag 9 i cykeln och längtar efter ägglossning!

Svar på tråden Den stora ROSENROT-tråden