• Trullis82

    Den stora ROSENROT-tråden

    Pastime skrev 2018-03-21 19:31:26 följande:

    I dag är det första dagen i min menscykel och jag ska testa rosenrot för första gången eftersom att jag har haft problem med ägglossningen.

    Finns det någon mer som testar rosenrot och väntar på ägglossning/graviditet just nu? Jag vill gärna höra era erfarenheter av rosenrot, någon som blivit hjälpt av det? Hur tog ni det? Vilket märke och hur stor dos?

    Jag vill även höra negativa erfarenheter och upplevelser!


    Hej!

    Vad gör Rosenrot för något gott?
  • Trullis82
    UndrandeSökare skrev 2018-06-25 19:00:25 följande:
    Det är Hälsokost som sägs göra dig piggare, vissa använder det för att bli gravida. Man tar det från första mensdagen i månaden till Ägglossningen sen slutar man. Kommer mensen börjar man om igen. Man tar oftast 1 tablett per dag, men vissa testar med 2 tabletter per dag.

    Vissa kombinerar det med Apiforce bidrottninggele har jag också läst i andra trådar.
    okej, tack för svar...

    Jag kanske måste kolla så man kan kombinera den med min andra medicin Letrozol som jag tar för att få ägg
  • Trullis82
    Tummelisaa skrev 2018-06-26 11:05:59 följande:

    Precis vaknat med vääärldens smärta (ungefär som mensvärk? Är på dag 11, detta måste ju vara ett täcken på att äl snart är påväg? Har inte så mycket flytningar men har värk från helvetet. Ska göra ältest senare idag innan jag tar rosenrot för att se


    Nu vet ju inte jag exakt hur ont du har men jag hade så ont att jag inte ens kunde räta på kroppen. Gick som en ostbåge. Det var då mina ägg sprack. Då blir det en kraftig smärta som sedan går över efter en stund. Jag hade två ägg o det ena tog 40min innan värken släppte det andra några min bara
Svar på tråden Den stora ROSENROT-tråden