Inlägg från: Anonym (Herpularus) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Herpularus)

    Herpes, how to break the news

    Anonym (Anonym) skrev 2018-03-26 11:50:41 följande:

    Tycker dock du borde läsa på lite om herpes. Om du har varit sexuellt aktiv någonsin eller kysst någon så finns det en liten risk att du har det. Du kanske, liksom jag, inte ens vet att du är smittad? Eller har du tagit blodprov för det?


    Herpes har alla, det finns i kroppens naturliga bakterier men de som får synliga symptom de har den som kan ge klåda / sveda som munsår fast på könet/ nära könet.

    Smittar det är det för att du är intim med någon som är kompatibel med ding rent kroppsligt.

    Detta sa min sköterska alla fall.
  • Anonym (Herpularus)
    Anonym (Anonym) skrev 2018-03-27 20:52:55 följande:

    Spännande, förklarade hen detta närmre?


    Nä fick veta att alla har herpesviruset inbyggt i kroppen redan men det bryter ut i besvär som syns för vissa pga att de varit kompatibla med någon som det redan hade brutit ut för.
  • Anonym (Herpularus)

    Jag har goda nyheter alla! Förhoppningsvis ger detta en vinkel in i hoppet för oss Herpisar.

    Jag träffade spontant en kille för att ha lite skoj och se stan eftersom jag är nyinflyttad. Vi klickade rejält och jag följde hem till honom mot kvällens slut. Han ville ha sex, och jag med, men jag kunde inte utan att han visste om mitt lilla virus. Så jag la fram det i stil med " Jag tycker om dig men det är svårt att slappna av och känna sig omtyckt när man inte vet att man är accepterad för vem man är" vidare kom det "till exempel så har jag herpes, och jag mår fruktansvärt dåligt av det "

    Jag kände att i mitt liv ska min kille / dejt fan acceptera mig som jag är och allt vad det innebär, annars kan det kvitta, jag tänker inte vara falsk ljuga eller likande för att låtsas vara accepterad, det fungerar inte för mig och skammen hade bara matats för då hade jag ju misshandlat denna killen som min förra dejt misshandlade mig. (Han totalljög att han var ren)

    Hur tog denna mannen det då undrar ni kanske?

    Han tyckte jag var MODIG som bara vara rak och kunde säga "såhär är det!" Och han tycker det är konstigt att det är sån tabu att prata om herpes när typ mer än halva befolkningen har det och varannan person vet inte ens om att de har det. Sen hade vi jävligt hett sex med kondom och nu har han köpt typ 300 pack så uppenbarligen verkade han inte tycka att jag var sämre än någon utan herpes , vi dejtar seriöst nu och eftersom vårt sex är så bra så tänker jag inte ens på kondom som avtändande jag tänder snarare på att vi vill ta ansvar och samarbeta för bästa möjliga outcome. (Vi ska för övrigt knulla ikväll, och i övermorgon kväll)

    ;)

  • Anonym (Herpularus)
    Anonym (könssjukdom) skrev 2018-04-29 03:49:03 följande:

    Jag berättade innan vi skulle träffas första gången, kom från olika länder så det dröjde ganska länge innan vi hade råd o möjlighet att ses, så vårt förhållande var liksom väldigt stabilt. Finns väl inget enkelt sätt att säga det, jag hade aldrig berättat för någon, men man lär ju berätta o jag ville att han skulle få chansen att avstå.. Men han brydde sig inte nämnvärt. Typ, okej tack för infon, men det ändrar inget. Påpekade att det ju fanns risk att han också skulle få på snoppen men han ba ryckte på axlarna. Inte alls en deal breaker för oss iaf. Minns inte hur länge vi varit tsm innan jag berättade. Gifta nu 


    Roligt att du delade detta, tycker världen behöver spräcka tabun med lite blåsor! Grattis till er kärlek!

    Gillar man någon då är man inte rädd för alla bagateller med någons brister, allt ingår och en person som vill ha dig vill ha hela paketet och det är ju det alla innerst inne önskar att få vara, accepterade som vi är.
  • Anonym (Herpularus)
    Anonym (SåÄrDet.) skrev 2018-03-28 15:48:16 följande:

    Alla har inte skiten, men många


    Jag är inte avundsjuk på ditt kön , mitt verkar ha det bra ändå ;)
Svar på tråden Herpes, how to break the news