Forum Abort - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Orolig för att aborten inte misslyckades

  Sön 25 mar 2018 08:16 Läst 1923 gånger Totalt 3 svar
  Anonym (Funde­rsam)
  Visa endast
  Sön 25 mar 2018 08:16

  Jag genomgick i fredags det sista steget av en medicinsk abort. Fanns ingen plats på sjukhuset och eftersom jag inte ville vänta genomförde jag den hemma. I fredags borde jag ha varit i vecka 5+7. På UL på tisdagen kunde de inte se något foster eller guledäck, men en hinnsäck som storleksmässigt stämde. Jag har sen fredagen inte mått illa/kräkts och jag har inte heller känt molvärk eller uppspändhet. På morgonen fick jag fyra Cytotectabletter i slidan. Somnade en stund, men gick upp efter två timmar och då kom blod. Blodmängden var ungefär som vid lättare mens, men krystade ofta på toan och fick då ut mycket svart blod. Ina direkta klumpar kom (någon gång en pytteliten slemhinnebit, men inte i närheten av vad jag brukar ha vid mens). Tog ytterligare två Cytotectabletter efter ett tag. Kände även mensvärk, men inga sammandragningar. Igår hade mängden blod minskat mycket (fyllde ett par mindre bindor dvs mycket mindre än vanlig mens). Idag blöder det fortsatt en del, men inte så mycket. Tror ni aborten lyckades? Jag var beredd på mycket mer klumpar och slem samt smärtor.

 • Caramb­olan
  Visa endast
  Sön 25 mar 2018 08:41 #1

  Jag gjorde abort i vecka 8+5 och även då tyckte jag att det var mest som en mens. Inte alls några golfbollsstora klumpar som många skrivit om här. För mig lyckades det utan komplikationer.

 • Anonym (Tjej)
  Visa endast
  Sön 25 mar 2018 09:04 #2

  Jag gjorde i samma vecka som du TS. Ingen smärta alls och ingen mensvärk eller sammandragningar. Blödde lite mörkare slimigare blod (som du beskriver) och sedan kom det som en klump typ 3x1 cm stor som var mer ljus och inte bara blod. Kände när den gled ur som en klump men absolut ingen smärta, mer som en större mensklump liksom. Petade på den och såg då att den var ljus och lite knottrig. Hade nog missat det om jag inte haft ett bäcken i toan. Efter det blödde jag som en sparsam mens men några dagar längre än vanligt (ca en vecka). Jag hade dock ett foster och inte bara en hinnsäck.

  Det är iaf normalt med ingen smärta. Jag hade verkligen 0/100 på en skala.

 • Anonym (Funde­rsam) Trådstartaren
  Visa endast
  Sön 25 mar 2018 13:12 #3

  Idag kom det plötsligt ut en större mörkröd klump, lite spolformad. Den var kanske 2x3 cm. Har dock aldrig sett annat än röda klumpar.

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll