Inlägg från: Anonym (Mf) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mf)

    Bli gravid efter missfall följas åt

    Jag fick mitt första missfall i vecka 5. Detta var två veckor sedan. Jag hade blödning och brunt i sju dagar. Dag tre tog jag clearblue digitaltest där ?inte gravid? kom upp.

    Är nu på cd11 om jag räknar missfallet som mens och väntar på äl. Har testat med ägglossningstest sen cd8 men ingenting.

    HCG borde ju ha sjunkit direkt eftersom jag får inte gravid på testet?

    Förra månaden hade jag äl cd8, så nu börjar jag oroa mig för att jag inte får någon äl den här månaden. Jag vill verkligen försöka igen.

    Har någon annan fått senare äl efter mf?

  • Anonym (Mf)
    Elinmariajosefin skrev 2018-08-06 16:04:50 följande:

    Beklagar ditt missfall, jag har haft ett ma i v 11 och ett mf i v 6 så vet vad du går igenom <3

    Vid mitt ma hade inte jag någon äl första månaden efter. Fick mens 28 dagar efter skrapningen men kroppen hoppade över äl däremellan. Efter det rullade det dock på och jag fick positiva äl-tester varje månad.


    Hade du äl direkt efter ditt mf i v 6?

    Eller hoppade det över äl då också?
  • Anonym (Mf)
    Elinmariajosefin skrev 2018-08-06 21:44:40 följande:

    Det vet jag inte då jag inte testade den månaden. Men jag hade tydliga symptom på äl så jag tror att jag hade äl som vanligt då. Alltså ca 14 dagar efter missfallet och sen kom mensen ytterligare 14 dagar senare. För att ge dig lite hopp så blev jag gravid månaden efter det, alltså på andra äl efter missfallet! Är nu i v10 och än så länge ser allt bra ut på vul.


    Då håller jag tummarna för att min äl är på gång :) Har molvärk nu ikväll så kanske äl på g, men äl test visade inget i morse, får se vad den visar imorgon bitti.

    Jag är lite otålig, vill ju ha äl nu så jag kan börja vara otålig inför BIM ;) :D
  • Anonym (Mf)

    Fick idag glad fast gubbe på äl test. 18 dagar efter missfallets första blödningsdag.

    Så skönt att se att jag fick ägglossning direkt efter missfallet :)

    Nu håller jag tummarna stenhårt för att det tar sig!!

  • Anonym (Mf)
    Linepj skrev 2018-08-14 20:19:27 följande:

    Hej,

    Undrar om jag får vara med här? Jag har ett pågående missfall just nu i v 6. Jag vet att det är tidigt och när jag tänker logiskt (för det händer ju faktiskt mellan gråtattackerna) så vet jag ju att det är bättre att det hände såhär tidigt och inte senare. Men det gör en ju inte mindre besviken och ledsen. Några dagar efter jag plussat började det komma rosa flytningar, dessa övergick efter några dagar till bruna flytningar (panik men försökte hålla mig lugn för det ?kunde ju vara helt normalt? enligt nätet) men i lördags kom det första färska blodet och idag smärtan och ännu mer färskt blod. Det känns konstigt för samtidigt som jag är ledsen och sörjer vill jag ?bara ha det överstökat? så vi får börja om och försöka igen.

    Hur länge är det vanligt att man blöder? Jag hade oregelbunden mens innan, någon annan här med oregelbunden mens - hur lång tid tog det innan du fick äl/mens igen? Och hur är det nu, ska man vänta efter missfall innan man försöker igen? Om man måste vänta på mens så vet jag inte hur det ska gå, sist var det 3 månader mellan mina menstruationer (inte gravid)...


    Jag fick Mf i vecka 5+0 och blödde i sju dagar, de sista dagarna var det bara brunt. Jag tog gravtest fyra dagar efter blödningen började och den visade då inte gravid.

    Jag fick äl (fast gubbe på äl stickor) 11 dagar efter blödningen slutade (alltså cd 18 om jag räknar från första blödningsdagen)

    Jag är på äl +3 idag så jag vet inte om det har tagit sig, men vi försökte iaf :)

    Hoppas din cykel kommer igång snabbt igen.
  • Anonym (Mf)
    Linepj skrev 2018-08-15 19:31:46 följande:

    Tack för dina svar, jag beklagar ditt mf.

    Började du ältesta direkt efter du slutat blöda? Jag hoppas och håller tummarna för att det tog sig och allt går bra!


    Tack

    Ja jag började äl testa direkt för att jag absolut inte skulle missa den ;)
  • Anonym (Mf)
    Agnesmamma2012 skrev 2018-08-16 07:07:12 följande:

    Hoppas det tar sig :). Behöver man ta äl test varje morgon eller det räcker med varannan ? Eller då kan man missa positivt äl test ??


    Varje morgon eftersom det kan gå snabbt i svängarna. Jag tar CB advance digitaltest och bara för att jag får blinkande gubbe betyder inte det att jag kommer få fast gubbe och äl. Hoppar jag då över en dag kan den blinkande gubben gå till tom ring, då vet jag ju inte om det blev en fast gubbe eller inte den månaden.

    Med stickorna följer du ju ökningen på sträckens färg, men där har jag ingen erfarenhet så det vet jag inte.

    Men jag hade testat varje dag för annars hade jag bara blivit stressad över att missa något. Jag är lugnare med äl test än utan :D
  • Anonym (Mf)
    carolol skrev 2018-08-18 15:08:22 följande:

    Jag är nu på Äl+10 och BIM -5. Då jag känt en del symtom, dock små symtom som mest nog varit inbillning tyvärr, så kunde jag inte hålla mig idag och tog ett tidigt test som visade totalnegativt. Blev lite ledsen men är ju första försöket efter MAt i slutet på juni så får hoppas det går vägen nästa gång, för nu känns det ju ganska hopplöst denna månad.


    Det är lite tidigt att testa så ge inte upp än :)
  • Anonym (Mf)
    Tremblement de Terre skrev 2018-08-18 15:22:50 följande:

    Idag har jag testat negativt för första gången efter utomkvedset. Känns så himla bra, och konstigt att bli glad över ett minus!!


    Ja men då är kroppen nollställd och redo igen. Förstår känslan :)
  • Anonym (Mf)
    Tremblement de Terre skrev 2018-08-18 15:27:29 följande:

    Ja precis! Känns oerhört bra faktiskt. Blöder fortfarande lite och har lite ont efter operationen så det dröjer tills vi sätter igång igen. Men ändå, känns skönt att det går åt rätt håll.


    Det förstår jag :) Jag fick missfall och var rädd att det skulle dra ut på tiden. Men fick snabbt negativt på gravstickan och sen plus på äl stickan två veckor senare. Jag var jätteglad att kroppen kom igång så snabbt igen. Nu är tiden till BIM lång. Tveksam om det tog sig för jag hade mer molvärk och stickningar sist innan jag plussade. Nu är det bara ibland och så det känns inte lika positivt som sist. Men jag håller tummarna ändå :)
Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt