Inlägg från: Anonym (Torris) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Torris)

    Ni kvinnor som haft NOLL sexlust men fått tillbaka?

    Hej på er!

    Är 32 år, kvinna, som inte haft sexlust senaste tja.. tio-femton åren. Har provat olika hälsokostprodukter, provat närhet och ömhet utan krav, provat att "pusha" mig för att se om det kan komma tillbska, men inget. Tror inte att jag är asexuell då jag var relativt kåt tonåring. Har även provat olika typer av preventinmedel och dessutom varit helt utan flera år för att ev kunna se effekt men noll.

    Har varit gift i fem år nu och vi ligger kanske 1 gg/varannan månad.. min man har inte heller jättehög drift och jag är väl egentligen inte rädd för att han vill separera pga detta (ännu) men jag VILL ju vara kåt och vill ju vilja knulla men det vill liksom inte i verkligheten.

    Är det nån som varit i samma sits och faktiskt lyckats med något för att få tillbaka sin lust? Funderar på om jag kan tjata mig till testosterongele av någon vänlig bm då jag hört bra om det men verkar bara ges till kvinnor i klimakteriet.

  • Svar på tråden Ni kvinnor som haft NOLL sexlust men fått tillbaka?
  • Anonym (Torris)

    Jo absolut är dialog jätteviktigt och vi pratar väldigt ofta. Har provat ganska mycket olika, men det känns mer som att det är min kropp det är nåt hormonellt fel på. Har haft flera olika partners dessa år och många har varit både attraktiva och duktiga (samt gett mkt uppmärksamhet osv) men lusten finns ändå inte, det är liksom inte något som enbart varit ett problem i min nuvarande relation utan ALLA.

Svar på tråden Ni kvinnor som haft NOLL sexlust men fått tillbaka?