Inlägg från: Anonym (lite liknande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (lite liknande)

    Ni kvinnor som haft NOLL sexlust men fått tillbaka?

    Är 29 år och var i ungefär samma sits. Var kåt som tonåring men det försvann i tidig 20 års ålder. Har haft samma partner sen 19 års åldern. Först trodde jag det var p pillerna och det kan det delvis ha varit. Men största faktorn var nog att vi tog död på min sexlust med hur vårt sexliv såg ut. När den började minska (kanske pga pillren) så blev det som ett projekt framförallt för min partner att få tillbaka den. Han läste massor om olika sätt att få tillbaka selxlusten, ett sätt var att man kunde "hålla sig" så att jag inte gjorde något med mig själv utan det var bara när vi hade sex som jag fick ha det skönt. Senare skulle jag göra det skönt för mig själv för att öka sexlusten på det viset. Alltså blev all njutning planerad, kravställd och med ett annat syfte än att jag skulle ha det skönt för min egen skull. Sen den ständiga vetskapen om att min sambo ville ha sex hela tiden och aldrig fick tillräckligt. Ytterliggare en faktor var att han gärna ville hålla på länge och såg någon slags prestige i att ge mig orgasm, trots att jag varit nöjd med en snabbis utan orgasm. Eller att han skulle ge mig multibla, trots att jag varit nöjd med en. Allt sånt dödade allt.

    Vad som hjälpte, tråkigt nog var en rejäl svacka i vårt förhållande vi fick efter vårt första barn. Vi hade inte sex på 1 år utan stod i valet och kvalet om att skilja oss. Under den tiden så började jag efter ett par månader intressera mig för njutningen igen på egen hand och jag började göra det skönt för mig själv för bara min egen skull.

    Nu njuter jag av egensex och sex tillsammans med min man igen och på helt andra villor.

    Så mitt tips är att om du provat allt annat och har liknande erfarenheter så lägg allt på hyllan. Inga krav, inga förväntningar. Förbered din partner på att ni inte kommer ha sex på säg 1 år för du vill inte i huvudtaget tänka på sex. Lev sen bara livet utan en tanke på sex eller orgasm, låt eventuella tankar och nyfikenhet komma av sig självt.

    Ett annat tips är böcker med sexscener i. T ex outlander serien eller grottbjörnens folk. Då får man liksom vara med om fiktionell kåthet hos karaktärerna.

Svar på tråden Ni kvinnor som haft NOLL sexlust men fått tillbaka?