• emilieeast

    Gravid med Bf December 2018

    Hej!

    Fick mitt plus igår och är i vecka 3+3! Skulle gärna följa fler här som också är beräknade i december! ????

  • Svar på tråden Gravid med Bf December 2018
  • Miniblåbär
    isadoraaa skrev 2018-04-10 15:30:42 följande:

    Är fb gruppen hemlig/dold? :)


    Ja, den är hemlig. 

    Kan bara prata för egen del, men då ingen är särskilt långt gången tycker jag att det är skönt att gruppen är hemlig för dom som inte är i samma sits :)
  • Miniblåbär
    Padda skrev 2018-04-10 18:56:22 följande:
    Har inte fått någon inbjudan
    Har skickat en ny, hoppas på bättre framgång nu! :)
  • Miniblåbär
    Pebbles27 skrev 2018-04-10 18:24:09 följande:
    Konstigt o: Man tycker ju att du ska vara en vecka längre fram än mig då ^^
    Jag vet inte om det blir förskjutning för mig eftersom jag har en menscykel som normalt ligger på 34 dagar? Att min äl och befruktningstillfälle blir senare än dom som har "normal" längd... men jag fattar inte mycket av det som händer just nu och hur man ska tänka Drömmer
  • Miniblåbär
    annan18 skrev 2018-04-10 18:33:21 följande:

    Jag är enligt NC beräknad 29 november, men ingen aning om hur väl det stämmer. Hann inte få mens en enda gång efter att jag slutat med piller, började med NC för att få koll på kroppen och tydligen fungerade kroppen kanon... haha! Så inte planerat men mer än välkommet :)


    Va härligt! Grattis! :D
  • Miniblåbär
    Silverli skrev 2018-04-10 19:40:54 följande:

    Hejhej! Jag och min sambo har bf 4/12. Första barnet och första inseminationen, vi är ett lesbiskt par. Jag har endometrios och kan inte bli gravid, så vi var beredda på att få göra många försök men lyckades på första. Jag känner mig rädd för att det ska bli missfall samtidigt som jag är så glad - någon som känner igen sig?


    Grattis! :) 
    Jag delar absolut oron, vågar knappt tänka på slutet på året såhär tidigt... så man inte skapar sig en drömbild av framtiden liksom och så ska allt kollapsa typ.... Inte så positiv inställning kanske, men rädd är jag...
  • Miniblåbär
    CkC skrev 2018-04-10 21:45:11 följande:

    Hej!

    Hoppar gärna in här.
    Plussade imorse och enligt ngn uträkning på nätet beräknad till 16/12  :)

    Har en dotter på 7 år sedan ett tidigare förhållande och har nu efter 2 missfall och över 1 års försök lyckats få ett plus igen :)
    Hoppas de stannar kvar denna gång.

    Blir gärna med i fb gruppen om den är dold. Kollar sällan här!

    [email protected]  Märkts det att jag skaffade fb när man var ung och trodde man var cool? ;)


    Grattis, va härligt med ett syskon! :)


     


    Gruppen på fb är dold, så jag har lagt till dig där. Påminn mig här eller skicka ett meddelande till mig om du inte får någon, inbjudningarna strular tyvärr en hel del :(

  • Lumosz

    Hej! Har bf 17 december enligt NC appen så är jag i v5. (4+4) och har försökt ringa mvc i tre dagar men tydligen är det så många som ringer så dom kan inte ta emot mitt samtal... Börjar bli lite irriterad just nu.

    Vårat första lilla knyte, tog sig på första försöket så vi håller tummar och tår att det ska hålla hela vägen. Men jösses vad orolig och ångest jag får såfort något händer, både igår och idag har brösten knappt ömma under dagen men under morgonen och kvällen. Igår fick jag värsta oron men när det kom tillbaka andades jag ut lite, men jag blev precis lika orolig idag när dom slutade ömma idag. Suck... Kan hjärnan bara samarbeta nångång?

  • Näztazteg

    Hej

    Hoppar gärna in i er grupp, enligt min app har vi bf 21/12 -18 hoppas verkligen inte på julafton!

    Vill gärna bli med även i fb gruppen

  • Vallmoblomma

    Hej! Här är en till som plussade idag och har bf 18/12! Jag är 27 år och har en dotter på 16 månader har haft lite bebis längtan men inte planerat någonting och så blev positivt överraskad idag. Lägg gärna till mig i gruppen

    Mwallmon@hotmail.com

Svar på tråden Gravid med Bf December 2018