Inlägg från: dummamej2 |Visa alla inlägg
  • dummamej2

    SYSKON 2019

    Hej, är det någon där ute som vill följas åt på resan mot ett syskon? Jag och min sambo har ett barn på 8 månader men längtar redan efter en till! Vi tänkte börja försöka i maj. Vi vill gärna ha barn tätt eftersom vi bor avsides och mest bara umgås som familj. Om barnen är mer jämngamla och kan leka med varandra så känns det som att behovet av andra kompisar minskar lite.

  • Svar på tråden SYSKON 2019
  • dummamej2
    Jsv17 skrev 2018-08-01 10:18:56 följande:

    Inväntar bim efter försök 1, men vet inte riktigt när bim är då mensen fortfarande är oregelbunden efter förra graviditeten, men borde vara om ca 1v plus minus några dagar


    Har också bim om ca 1v, andra försöket! Första blev ett väldigt tidigt missfall. Håller tummarna för oss!
  • dummamej2
    SoSS15 skrev 2018-08-01 10:00:32 följande:

    Här är det inget på gång ännu, och mensen tog precis slut så bara att vänta in ägglossning och försök nummer 2 :) 

    Hur går det själv ? 


    Väntar bim som är om ca en vecka, andra försöket här med. Håller tummarna att augusti är vår månad :)
  • dummamej2
    Jsv17 skrev 2018-08-01 21:00:34 följande:

    Beklagar det tidiga missfallet har iaf hört att kroppen är extra mottaglig för ny graviditet direkt efter MF dock, så hoppas det är din tur den här månaden min tur med, men jag har inte bråttom, skulle det ta sig direkt får vi bara 16mån mellan barnen, så jag väntar på bim med skräckblandad förtjusning haha kommer bli lika glad som nervös


    Haha känner igen de där! Vi tänkte börja försöka i maj då dottern var 10 månader men ångrade oss (eller jag ångra mig!) då jag kände att nääää... Lite till kan jag nog vänta! Haha.
  • dummamej2
    Jsv17 skrev 2018-08-01 21:05:21 följande:

    Hur tänker ni led att testa, har klickat hem gravtest tills när de kommer behövas, men jag är en sådan som inte vill testa för tidigt, så har alltid väntat minst till bim, men nu vet jag ju inte när bim är... Hur många dagar in på cykeln hade ni väntat? Känns dock som jag ska få mens så är inte allt för hoppfull men man vet ju aldrig


    Jag testar gärna, om jag har billiga stickor hemma, några dagar innan bim. Försöker också vänta, men när jag väl testar tidigt så går jag in med inställningen att det inte kommer visa något rättvist svar förrän på bim dagen. Då blir jag inte så besviken om det visar blankt. Däremot så hade jag blivit väldigt glad om jag slapp gå runt och fundera längre än nödvändigt om det skulle visa positivt. Jag tänker att det kan ta hela 10 dagar innan ägget fäst sig, så risken att jag testar positivt innan bim är liten. Men i vissa fall fäster det ju redan på dag 4, och då kan man ju se ett positivt resultat betydligt snabbare. Testa på äl+12 och framåt. Om du nu vill tjuvkika innan bim ;)
  • dummamej2
    Mia86a skrev 2018-08-01 21:11:12 följande:

    Åh den här tråden har jag missat! Vi ska försöka med tredje barnet, men jag ammar fortfarande minstingen (på 7 månader) så har tyvärr inte fått igång ägglossning än. Äldsta barnet är drygt 2 år så vi vill ha tätt och hoppas på en bebis till sommaren/sensommaren 2019. Jag har blivit gravid på första eller andra försöket med båda barnen så håller tummarna att det går fort även denna gång.


    Välkommen till gruppen! Vilken himla tur du haft som fått plus så tidigt :)! Förstår att amningen kan ställa till det lite men kör på ändå så borde det ju ta sig när väl ägglossningen kommit igång :)
  • dummamej2
    Sobika skrev 2018-08-01 17:58:05 följande:

    Är på äl+9 idag. Med dottern plussade jag svagt på äl+10 men vet inte om jag vågar testa imorgon eller om jag ska se om jag får spotting i övermorgon som jag brukar få innan mens.. dock så tror jag inte det har tagit sig.


    Har också menskänslan i magen och svanken :( ska testa tidigt på fredag, äl+10 tänkte jag. Sen varje eller varannan morgon efter det om inte mensen kommit :) brukar också få spotting... E-vitamin i typ 300mg dos hjälpte mig mot dem innan förra graviditeten.
  • dummamej2
    Ardnas89 skrev 2018-08-01 20:07:56 följande:

    Jag går otåligt och väntar på bim som är i helgen.. Har gått otroligt sakta, haha!


    Men skoja inte! Och inte går det fortare när man hänger inne på familjeliv heller ;)
  • dummamej2
    Periksson90 skrev 2018-08-01 21:41:42 följande:

    Hejsan, här hoppar jag in! Är inne på andra försöket till ett syskon, har en dotter på snart 16 månader. Har BIM 3 augusti, så går här och väntar på att se om andra försöket lyckades eller ej. vågar inte riktigt testa för tidigt då jag fick svaga men tydliga plus på testen några dagar innan BIM förra månaden men mensen dök upp en dag försenad ändå (kemisk graviditet antagligen).

    Ska bli spännande att följa eran resa! :)


    Välkommen! Fick tidigt missfall förra månaden men plussade nu idag på bim-4. Hoppas det vill stanna denna gången!! Håller tummarna för dig!
Svar på tråden SYSKON 2019