• Hes92

    SYSKON 2019

    Linneisen skrev 2018-04-17 21:40:59 följande:

    Jag har en dotter på snart 10 månader och nu i maj ska vi försöka med ett syskon. Har mens nu och borde ha ägglossning om ungefär en vecka. Jag har köpt ägglossningstester. Med dottern blev jag gravid på första försöket så hoppas det går lika lätt nu, men vi får väl se.


    Vi har en kille på 10 månader och har precis börjat köra oskyddat med förhoppning om ett syskon under 2019!
    Körde med NC förra gången, hade sex 1 gång under ÄL och blev gravid på första försöket. Denna gången är tanken att bara köra på när lust infaller.

    Men är lite orolig över hur det blir om jag ( förmodligen) får min mens. Vet ju att oddsen för att det ska gå lika snabbt igen är småååååå, men känner mentalt att det vore lite jobbigt om det tog tid nu... Hur känner du för det?
  • Hes92
    Linneisen skrev 2018-05-23 17:05:10 följande:
    Hur jag känner för om det skulle ta tid? Jo det hade varit väldigt jobbigt. Jag skulle aldrig vilja ha oskyddat sex bara när vi får lust för att aldrig veta om vi prickar in ägglossningen skulle vara stressande. Har man prickat in ägglossningen vet man det iallafall även om väntan till bim är låång och stressande det med.

    För många funkar det säkerligen med oskyddat sex men inte ha koll på ägglossning, men när jag har bestämt att försöka bli gravid vill jag försöka "ordentligt."

    Jag blev gravid igen på första försöket så nu väntar vi syskon i januari! <3
    Men grattis! Missade att du redan var gravid!
    Jag känner precis som du gällande "ordentligt" försökande. Dock vill min sambo tar det mer som det kommer. ( fan ta alla hollywood filmer!)
    Vi har pratat mycket om detta, och jag sa att det är ju omöjligt för mig att inte bli mer sugen vissa dagar eftersom jag nu sååå tydligt känner av ägglossningen! Och eftersom vi båda är överens om att vi vill ha ett syskon så förstår jag inte poängen med att ta det som det kommer... 
  • Hes92
    Linneisen skrev 2018-05-25 15:43:39 följande:
    Tack så mycket! Jag har nog inte varit så tydlig med det i just denna tråden.

    Ah min sambo hade också kunnat köra på som det kommer men eftersom jag så gärna ville testa med ältester så var han med på det.

    Är det att han får prestationsångest eller något sånt? Att det blir 100% på allvar?
    okej.
    Nej det skulle jag inte säga. Det har aldrig varit ett problem  för honom! Det är nog mer att han inte vill att det ska vara så uppstyrt, vara sååå planerat. Vilket inte passar mig så bra som när man väl bestämt något vill ge 300% hehe.
Svar på tråden SYSKON 2019