Inlägg från: Anonym (Ann O'Nym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ann O'Nym)

    Skulle du vilja dejta Tom Araya?

    Jomenvisst kunde det intressant, du verkar ha åsikter om allt möjligt och det gillar jag. Friendzondejt. Jag har skymtat dej på bild någon gång i hkt men skulle inte känna igen dej om jag snubblade på dej.

    Jag hade valt "King" istället för "Araya" men det är ju en smaksak.

  • Anonym (Ann O'Nym)

    Jag tänkte iofs inte på utseendet utan på att jag beundrar Kings spel men inte Arayas röst.

  • Anonym (Ann O'Nym)

    @anonym mor;och @anonym Anna får jag också svara er? Jag är nyfiken på många människor bakom nicken på fl. Man kan ha sett deras svar många olika slags trådar som jag sett Araya. Man kan tycka de har kloka svar på allt och man kan tycka de har helt motsatt åsikt mot en själv i allt. Man kan tycka de ät attraktiva om man sett bild eller ottevliga elller tragiska. Vi visar bara en del av oss i varje tråd. Jag skriver nästan alltid anonymt men de som skriver under sitt nick blir ju " kända" under det precis som under ett namn. Just Tom Araya har åsikter om allt från sex och politik till barnuppfostran och bredden verkar kul, eller ok lik mej, men det finns många jag skulle vilja ta en lunch med. Jag kan inte förstå hur man INTE kan vara nyfiken!

  • Anonym (Ann O'Nym)

    Ok anonym mor; nu är du rätt creepy agressiv. Jag har sett bild på Araya, men om jag skulle ha en kompisträff med honom för att snacka så spelar det för jösse namn ingen roll om en människa är attraktiv eller inte?

  • Anonym (Ann O'Nym)

    Mor, du verkar tänka mer dejt som i dejt för romantik eller sex. Jag söker inte det men kan prata med både män och kvinnor och gillar att diskutera. Nej jag skulle aldrig dela en bild på någon annan även om jag kunde, såg en bild i en tråd som vi hängde i samtidigt för rätt längesen. Var och en får styra över sina bilder.

  • Anonym (Ann O'Nym)

    Anonym (mor) skrev 2018-04-08 10:22:05 följande:[/quote-nick]Okej. Så vad har han då? En tråd i hans namn har 100 inlägg. Är kvinnor så enfaldiga våp?.....ja det är dom. Feminism i all ära men när mannen talar så strår dom där på rad och bugar ödmjukt. Som den svenska "feministregeringen" på stadsbesök. Sänkt blick, huckle på och vet sin plats.[/quote]

    Jeez åt du surkål till frukost idag? Tråden ligger i Sandlådan/ egotrådar om du tittar noga. Som du märkt så var det en catchy trådstart som verkligen fick folk att reagera olika beroende på personlighetstyp...

    Tagga ner, det är helg och vi dricker kaffe och chillar lite nu. Jag skulle hellre dejta Araya plus ett gäng skallerormar än dej när du är på det där humöret. Kanske är det så att om man inte har nyfikenheten och det sociala i sej så fattar man helt enkelt inte grejen. "Det är int lönt att förklara för den som int begrip" som Ingemar Stenmark en gång sa. Ta lite mer kaffe nu eller förresten lite kamomillte, det är lugnande.

    @ Tom Araya: allt är relativt och nu när jag fick lite att jämföra dej med så kom jag på att jag kanske vill ha lite lugn och fin sex med dej också. Naturligtvis med huckle på om herrn så föredrar ????????

  • Anonym (Ann O'Nym)

    Helt off topic men varför klarar denna sajt av leende smileys men andra smileys mm blir bara en massa frågetecken? Jag skulle lägga in en ironisk smiley även om det nog inte behövdes till Tom och inte skulle hjälpa på andra.

  • Anonym (Ann O'Nym)

    Mor, du kan inte tänka att det finns andra sätt att umgås utan att ligga? Det står ju hur tydligt som helst i trådstarten att syftet inte är att ragga. Du tror inte att Kasperina, jag eller Sextiotalist kan ta en lunch eller en öl med en ny bekantskap utan att hamna i säng och äventyra våra barn, som dessutom troligen är gamla nog allihop för att hänga med på puben. Vi kan boka ett bord för allihop!

  • Anonym (Ann O'Nym)

    Du super när du är på pub och ligger så fort du träffar nya människor? Jag har varit på puben med mina barn ja, men de är unga vuxna och ingen av oss super. Så yes man är olika.

Svar på tråden Skulle du vilja dejta Tom Araya?