Inlägg från: John22 |Visa alla inlägg
  • John22

    Skulle du vilja dejta Tom Araya?

    Ja det är lite av en fantasi. Tom skulle ta med mig på en båttur i skärgården och viska öm retorik i mitt öra. Jag skulle lekfullt dra mig bort i hopp om att han ska jaga efter och dra mig till sig.

    Det hela slutar på en restaurang på Djurgården där det uppdagas att Tom glömt plånboken hemma. Jag spelar upprörd men är hemligt nöjd över att få visa upp hur kapabel och självförsörjande jag är.

    Tom vill "följa med upp", men jag vill spela svårfångad och säger "kanske nästa gång."

    Dagen därpå slänger jag alla mina tillhörigheter och flyttar till en by i den brasilianska djungeln. Och där är jag nu, i väntan på att Tom ska hitta mig.

  • John22
    Anonym (mor) skrev 2018-04-08 12:18:46 följande:
    Plötsligt fattar jag varför Helge Fossmo som indirekt dödat två fruar gifte sig i fängelset. Jag erkänner att han tilltalar mig också. Men Helge är ju ändå en kändis*typ*! Inte att jämföra med Tom Araya som ingen sett bild på ....ELLER?
    Du känner inte Tom som jag gör! I månader har jag slukat hans alster med hull och hår. Han är bara missförstådd!
  • John22
    Anonym (mor) skrev 2018-04-08 15:00:06 följande:
    Hoppla hoppla. "John22".......tänker du att underbara "tom araya" är intresserad av män? Är han BÖG? (ursäkta mitt brutala uttryck men ngt annat hittar jag inte i hastigheten)
    Det där med hypotetiska frågor verkar inte vara din starka sida. Du kanske ska kliva åt sidan och sluta göra dig till åtlöje? Du verkar närmast besatt av Tom Araya eftersom du skriver femtioelva svar i tråden.
Svar på tråden Skulle du vilja dejta Tom Araya?