Inlägg från: Kasperina |Visa alla inlägg
  • Kasperina

    Skulle du vilja dejta Tom Araya?

    Jag skulle definitivt ta en dejt med honom för att se vem han är, om han argumenterar på samma sätt IRL som i forumet och se om jag kan luska ut hur mycket han egentligen provocerar
    Jag tycker det är intressant att diskutera allt mellan himmel och jord och har själv åsikter om väldigt mycket, jag tycker även det är intressant att träffa olika typer av människor för mitt största intresse i livet är att lära mig nya saker.

  • Kasperina
    och så måste jag bara fråga anonym (mor) vad hon egentligen menar med 

    Anonym (mor) skrev 2018-04-08 07:40:48 följande:
    Ursäkta at jag lägger mig i men jag har absolut sett nicket MEN varför blir du nyfiken?. Han är en 40+ singelgubbe. VAD gör honom intressant? Dela med dig!

    ?
    Vad är det som gör att du inte förstår att man kan bli nyfiken?
    Att han är man? Att han är singel (vilket jag inte tror att han är egentligen men med frågeställningen i tråden är det ändå utgångspunkten)? Att han är 40+?

    Det som gör mig nyfiken är att han har många åsikter som han är bra på att uttrycka, och jag är intresserad av den typen av människor. Punkt.
  • Kasperina
    Anonym (mor) skrev 2018-04-08 12:48:39 följande:
    Så du är intresserad av en man som är 40+ och som antagligen lever i en relation men mörkar det? Har du NÅGRA krav what so ever på en framtida partner? Duger Helge Fossmo? eller han som dödade lilla Engla? Båda sitter inne men du kan ju skriva brev
    Jag har absolut krav på en framtida partner.
    Jag dejtar inte upptagna män, men som jag skrev så gör jag antagandet att han är singel pga frågeställningen i tråden. Vilken om du läser en gång till är rent akademisk.
    Jag dejtar inte heller män under 40. Jag har två barn och det räcker men framförallt kanske för att jag själv är 47.
    Jag skulle ALDRIG utsätta mig själv eller mina barn för att dejta en kändis. Mitt hem är min borg och jag njuter av min relativa anonymitet. 
    Jag undviker helst barnlösa män, men det beror lite på varför de är barnlösa.
    Jag dejtar inte män som jag vet är brottslingar.
    Jag dejtar inte heller män som jag vet slåss, utnyttjar svagare individer ekonomiskt eller på annat sätt, inte kan hantera pengar, inte är intresserade av att dra sitt strå till stacken eller skiter i sina barn, men konstigt nog är det sällan sådant de berättar i början av förhållandet. 

    Varför likställer du Tom Araya med dömda mördare? Vet du något vi andra inte vet?
  • Kasperina
    Anonym (mor) skrev 2018-04-08 13:10:56 följande:
    Ta hand om dina barn! PRIO ETT! Jag fattar att du vill ligga men är FL rätt forum? Tror du att "TOM ARAYA" är mannen som ska ta hand om dig och barnen? Kanske är han det och då säger jag LYCKA TILL )
    Förlåt att jag uttryckte mig oklart.
    Trådstarten (ts) är väldigt tydlig med att frågan är rent akademisk, dvs den är ställd som en hypotetisk fråga, en fråga som inte är verklig.
    Jag har inte på något ställe skrivit att jag är ute efter att ligga, däremot tycker jag alltid att det kan vara intressant att prata med intelligenta personer, eller åtminstone personer som kommer med svar som inte är helt och hållet tagna ur luften.
    Jag är inte särskilt intresserad av långa diskussioner med folk som anser att bara för att man hypotetiskt sett skulle kunna tänka sig att diskutera olika frågor med TA så innebär det att man vill ligga med Helge Fossmo.
    Jag har svårt att komma över den logiken faktiskt.

    Jag har heller aldrig påstått att jag letar efter en man som ska ta hand om mig och mina barn, hade jag ett sådant behov så hade jag tillgodosett det.

    Du ska få ett råd från mig, och det är ett bra råd.
    Döm inte andra som om de vore du, jobba med dina egna svagheter i stället så kommer du att upptäcka att ditt bekräftelsebehov minskar.
    Lycka till!
  • Kasperina
    Anonym (mor) skrev 2018-04-08 13:52:10 följande:
    Ja man är olika. Min yngsta dotter hade det jobbigt när hon var tonåring för det slumpade sig så att hennes kompisar hade unga mammor som var med ute och söp! Min lilla flicka fick bli väktare/vårdare och se till att fulla mammor kom hem. Så ofta har hon uttryckt hur nöjd hon är med sin gamla maaam som var 38 år när hon föddes. Vi går inte på krogen ihop utan vi är MOR och dotter.
    Så du var 38 när din vuxna dotter föddes men skulle aldrig någonsin kunna tänka dig att gå på dejt med en man som är 40+?
    Jag tror att du kan sluta moralisera nu...
Svar på tråden Skulle du vilja dejta Tom Araya?