Inlägg från: MrChrister |Visa alla inlägg
  • MrChrister

    Suspekta tyska inkasso- och advokatbyråer...

    Hur har det gått för er?


    Hur har ni aggerat och vad har sedan hänt?

  • MrChrister

    Jag struntade fullständigt i första brevet, nu har de skickat mail. Summan är oförändrat men datumet framskjutet.


    Ska suga på karamellen hurvida jag ska svara (då vet de ju faktiskt att jag läst deras meddelande) eller bara ska ignorera dem. 


    Ingen drar någon till domstol över den summan de ställt krav på till mig (1200kr ish). om man har något som helst vett när det gäller pengar då det är en rak torsk att bekosta ett domstolsärende och inte få igen pengarna då det blir ett förenklat tvistemål.


    Har en helt uppsjö argument om jag väl skulle ta striden med dem men jag orkar fan inte med såna här, det känns som det kan ta fram till semestern 2020 att bli kvitt dem annars. Skulle nästan uppskatta om de la ärendet till ett seriöst svenskt företag/myndighet så kunde jag bara bestrida och lägga över ärendet på någon annan :) 


    Vore tacksam om någon som hade med dem att göra för drygt ett år sedan kunde tala om hur de gjorde, och om de är av med dem idag.


     

  • MrChrister

    Nu hade de en betydligt hårdare framtoning här...


    Får en vecka på mig att betala annars blir det domstol säger de, har iofs struntat fullständigt i alla mail de skickat. Funderar om det är dags att bestrida eller om jag ska fortsätta strunta i dem, det känns ju sjukt orimligt med ett domstolsföreläggande för 118 euro.


    Vore fortfarande sweet att få höra från någon från 2018 hur de gjorde för att bli av med dessa osköna tyskar.

Svar på tråden Suspekta tyska inkasso- och advokatbyråer...