• gbgumman

    Vad är era bästa spartips

    Äta vegetariskt. Vi är inte vegetarianer men äter ändå mest det. Gott och spar massor av pengar. Köper vi kött köper vi bra kött och spar inte in på det.

  • gbgumman

    Jag känner mig själv och jag avskyr dålig kvalité och vill bara ha det bästa det jag verkligen vill ha. Därför så gör jag så här. Antingen köper jag det jag verkligen vill ha (oftast dyrt) och har det resten av livet eller tills det är helt uttjänt. Eller så köper det inte alls.

  • gbgumman
    FragaUgglan skrev 2018-08-20 00:48:01 följande:

    Det går att spara mycket på att gå till rätt affärrer!  Min erfarenhet är att billighetsmärken är lika bra, om inte bättre än "finare " märken. Jag handlar mycket på Lidl och Aldi också, och Netto! Dessutom är jag lite besatt av kuponger och rabattkoder. Jag har också testat att köra vegetariska veckan, och liknande ideer för att spara lite, maten behöver ju inte alltid vara så snofsig Skrattande


    Kan hålla med lite grann. Billiga märken kan vara lika bra men verkligen inte alltid. Tex har jag aldrig fått krossade tomater som är lika bra som mutti. Även yes (grön) diskmedel är överlägsen alla andra. Inte bara till disk utan till att ta bort fettfläckar och andra fläckar på kläder. Samma med tonfisk har provat massor av sorter men de dyra typ ABBA är bäst till konsistens. Ska det vara i en gryta så kan jag tänka mig ta en lite billigare sort. För att inte tala om instantcoffie. Enbart de dyra går att dricka. Många andra smakar som diskmedel luktar.
  • gbgumman
    Anonym (Mam) skrev 2018-11-12 12:28:16 följande:

    Nu sparar vi ju inte i ?vardagen? så att säga..

    Men vi sparar 1200kr i månaden till två barn.

    Vi pensionssparar 1500 kr månaden var..

    Och sedan sparar vi allt mellan 10000 - 5000 kr per månad till annat.

    Det där sista sparandet vet jag eg inte varför vi gör..

    Men min man vill det. Så då gör vi det.


    Hur menar du med att du inte spar i vardagen. Att du inte är prismedveten? Vi spar mer än ni och jag är mycket prismedveten. 
Svar på tråden Vad är era bästa spartips