Inlägg från: Anonym (Kendra) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kendra)

    Läkemedelsverket förbjuder CBD-olja?

    De cannabis prudukter som har varit godkända i Sverige ska inte ha något THC i sig. Alltså ingen rusnings effekt. Det Finns 2 i sverige som har fått godkänt att odla medicinsk cannabis oldar utan substansen THC. Alltså får de inte någon rusnings effekt av sin medicin ? det är där skillnaden mot medicin och drog ligger. Så nej ts är ingen pundare ????

  • Anonym (Kendra)
    vapern skrev 2018-04-12 09:21:37 följande:

    Nej, produkten jag använt innehåller ingen THC. Men det känns tråkigt när det fungerat så bra för mig och nu tas det ifrån mig tills vidare. Visst kan jag prova andra läkemedel mot ångesten osv, men det är det som är grejen - om man kan ta ett naturligt kosttillskott som fungerar vill jag inte ta syntetiskt framställda grejer, bara min preferens. Dessutom har jag redan provat många andra läkemedel som inte fungerat. Jag reagerar mest på att det är en helt naturlig produkt från hampa med ämnen som stöttar vår kropp, så ska vi inte ta och läkemedelsklassa blåbär, vitaminer eller aloe vera på samma gång då? Förstår bara inte logiken, känns som att allt bara handlar om pengar hos Läkemedelsverket.


    Klart det handlar om pengar. Dom kan inte ta patent på en växt.

    Sativex medicinen som finns på marknaden är ju kemiskt framställt därför det är godkänt. För det kan dom ju ta patent på
Svar på tråden Läkemedelsverket förbjuder CBD-olja?