• cosinus

    Bebisen växer inte enligt tul

    En av mina visade sig vara lite mindre i v 28 och sen efter det blev det täta TUL. I början var han nog bara på typ -15 men slutade på -33% i v 40.

    Inga problem med flödet.

    Han är 10 år idag och inga som helst fel, men ff rätt liten. 

    Syskonen har vägt 3100, 2715 och 3705. Han på 2715 växte bra i början men inte alls på slutet i princip, han tog sen ikapp första 3 månaderna i livet och är sen dess den som växt bäst av syskonen.

    De både tjejerna som vägde över 3 växte bra hela tiden.

  • cosinus
    Thessiss skrev 2018-04-25 15:25:31 följande:

    Jag är inte så orolig för bebisen sen när den är utanför magen.

    Är rädd att han mår dåligt i magen nu bara då siffrorna blir sämre.

    Dottern som vägde 2800 vid födseln som idag är 7 år är normal lång för sin ålder och nästan lite mot att vara överviktig. Hon har alltid legat normalt förutom de första månaderna efter hon föddes. Men från ca 6 mån ålder så här hon växt på stadigt :)

    Men ska göra ett nytt tul imorgon. Skulle egentligen göras nästa vecka men läkaren på spec mvc bokade in ett akut imorgon då de är lite oroliga då jag även har gbs infektion


    Kan även variera lite mellan läkare som mäter. Så var det en som mätte lite stort först och sen en som mätte lite mindre så kan skillnaden bli större än vad den eg är. 

    Vet att jag hade en som alltid fick mycket högre vikt än de andra, hon lyckades nästan få honom normalviktig i v 35. Sen såg det ju ut som han tappat massor till mätningen efter men då man hade hela kurvan framför sig förstod man ju vilken mätning som var den felaktiga.
Svar på tråden Bebisen växer inte enligt tul