Inlägg från: Anonym (Alltså) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Alltså)

    Är det helt kört för killar innan de fyller 30?

    Men herregud det beror väl på vilka kvinnor du är ute och jagar. En 18-20åring är sällan intresserad av någon över 30. En 45åring är sällan intresserad av någon under. Lyckas du inte när du raggar på tjejer i din ålder och några år yngre är det tyvärr inte åldern det är del på utan din approach. Träffade själv min man när han var 25 och jag 22. Tyckte han var det finaste som fanns. Precis innan det så träffade jag en kile som var 32 och tyckte det kändes alldeles för gammalt. Blev inte mer än en dejt.

  • Anonym (Alltså)

    Det absolut vanligaste felet är att de raggar på fel tjejer. Tjejer de aldrig under någon omständighet skulle få. Vet inte hur många gånger som man blivit raggad pp av någon man har 0 saker gemensamt med, där det skiljer alldeles för mycket i ålder eller helt enkelt inte kan ta hinten att man är upptagen eller inte intresserad utan fortsätter försöka och försöka och samtidigt missa en hel drös med passande tillgängliga tjejer


    Anonym (30) skrev 2018-04-27 08:33:29 följande:

    Som jag sa, det var endast min uppfattning. Vad skulle du säga är det vanligaste felet killar gör när de raggar? Jag skulle inte kalla mig desperat kan jag iaf. säga.


    Det vanligaste felet killar gör är att de raggar på helt fel tjejer. På tjejer de aldrig någonsin kommer att få. Vet inte hur många gånger man blivit raggad på av någon man har 0 gemensamt med, som är helt fel åldersmässigt (typ 18åringar och 45åringar när man själv är 25) eller killar som helt enkelt vägrar ta en hint att man är upptagen eller inte intresserad utan fortsätter försöka och istället missar massor med trevliga tillgängliga tjejer runtomkring. Sen vet jag inte hur många gånger man sett 10 snubbar springa efter samma tjej medan det sitter ett helt bord med tjejer bredvid. Där tar tävlingsinstinkten över förnuftet istället.
Svar på tråden Är det helt kört för killar innan de fyller 30?