Inlägg från: 8992 |Visa alla inlägg
  • 8992
    Anonym (H) skrev 2018-04-30 15:44:29 följande:

    Öh, två veckor senare får man reda på det på RUL.


    Öh inte säkert. Ser dom inte så letar dom inte aktivt efter könet. Så jävla dryg. Skit i va andra gör med sina graviditeter/pengar och lägg din tid på något annat istället.
  • 8992
    Anonym (V) skrev 2018-04-30 16:02:01 följande:

    Har du problem att läsa? Skrev UNGEFÄR när ni har rul. Tönterier att göra extra ul för sitt eget egos skull. Då tänker man inte på barnet.


    Ett extra ultraljud eller två påverkar inte barnet på något sätt. Så försök inte med ditt jävla bullshit. Du är varken en bättre förälder eller person för du väljer ett mindre ultraljud än oss. Så lägg ner med din attityd
  • 8992
    Anonym (1234) skrev 2018-04-30 17:06:33 följande:

    Finns inga garantier för att få veta kön även om det är bokat endast för att få veta kön. Barnet kan ligga till så det inte går att se. Jag har varit på totalt 5st ultraljud pga andra orsaker v9, v19,v25 v35,v36 och de har varenda gång utom en aktivt letat efter könet, men ungen har hela tiden legat åt fel och och skruvat på sig så de har inte gått att se med säkerhet.

    Alla har RUL mellan v18-20, kan väl vara -/+ nån vecka hit och dit.

    Hade jag varit er hade jag nog inte bokat ett könsultraljud nu, bara för den anledningen. med risken att man kanske ändå inte kan se, utan väntat till efter rul, och om de då inte vill kolla könet äveb om ni frågar snällt, så får ni iallafall veta hur ungen ligger och öka era chanser att kunna se könet på ett privat ul efter det. Vem vet, kanske lyckas ni själva se könet på rul tillochmed.

    Nej ungen dör kanske inte av ett extra ultraljud med det avrådes starkt från att göra dom i onödan då det inte är riktigt hälsosamt heller, desto yngre foster desto större risk att den faktiskt kan ta skada


    Betalar man för ett sånt ultraljud så får man alltid återkomma om dom inte ser det vid första tillfället. Förstår inte varför andra ska bry sig vad andra gör för typ av ultraljud eller varför. Gör som ni vill och så gör vi som vi vill helt enkelt.
  • 8992
    Anonym (V) skrev 2018-04-30 17:32:49 följande:

    Och det vet du hur? Prata inte om sådant du inte har kunskap om.

    Att kalla det bullshit är både töntigt och visar på stor okunskap. Skärp till dig.


    Hur jag vet det? Av erfarenhet och har så klart pratat med kliniken. Man tar reda på fakta när man bokar och betalar för saker. Hur är det okunskap?Betalar man för en service så får man det man betalar för. Plus vad vet du om min kunskap inom ämnet?
Svar på tråden Privat ultraljud i sthlm som gör könsultraljud?