Inlägg från: Anonym (Suck) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Suck)

    Varför kom min pappa aldrig tillbaka !

    Det känns som att du är ute efter sympatier för ditt agerande men nej, det spelar ingen roll vad ditt ex gjort och sagt, det ursäktar inte att du övergett dina barn.

  • Anonym (Suck)
    HD2017dis skrev 2018-05-03 12:05:46 följande:

    Då blir det för de till åren kommna unga vuxna, dvs före detta barnen, att snabbt odla en hjärna, inse att mamman var ett riktigt kräk och att samhället var infiltrerat av idioter och feminister och att pappa var oskyldig och därefter jobba hårt för att komma tillbaka, men blod svett och tårar under lång tid. Någon annan väg ska inte finnas.


    Jag börjar också misstänka att du är TS. Barnen var barn och tog beslut utifrån deras perspektiv. Nu är de äldre och har börjat förstå saker där för kontaktar de pappan som istället för att motta de med öppna armar skriver ett inlägg här om hur synd det är/var om han. Ja, ingen gillar att bli smutskastad av en annan speciellt inte en medförälder men att straffa barnen för det är bara fegt.

    Jag har väldigt svårt att tänka mig att soc sa åt pappan att backa utan grunder dessutom, känns som att om detta är sant så måste pappan gjort något som stödjer soc rådan.

    Varför ska barnen behöva jobba hårt med blod, svett och tårar för att få kontakt med sin pappa? Låter ju helt vidrigt bara.
  • Anonym (Suck)

    Självklart har barn rätt att bestämma ifall de vill umgås med en förälder eller ej men jag reagerar på TS dåliga ursäkter till att inte träffa sina barn. Det är en sak att vilja ta avstånd från ett ex och skydda sin nya familj med att ha det som ursäkt till att inte träffa sina barn känns bara väldigt fegt, speciellt när barnen faktiskt vill träffa sin får efter alla åren.

    Jag har själv varit på andra sidan, när man vill träffa en pappa som mamma snackat så mycket goja om och som stött bort en pga mammans dåliga omdöme, då står man där ensam, förvirrad och besviken.

Svar på tråden Varför kom min pappa aldrig tillbaka !