Inlägg från: Canadasvensk |Visa alla inlägg
  • Canadasvensk

    Varför kom min pappa aldrig tillbaka !

    TS - jag har gör nu någonting så ovanligt att jag skriver utan att ha läst några svar eller mer inlägg från dig.

    Fy fan säger jag bara vilket prakt arsle du är!!!  Skrikandes

    Du är nog den sämsta jävla farsan jag har läst om här på FL och det säger inte lite!

    Stackars dina barn och stackars din fru... 

    Kräks

  • Canadasvensk
    Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!) skrev 2018-05-14 18:04:57 följande:
    Tydligen kan alla läsa paragrafer, men få kan förstå dom.

    Kan ge ett exempel på hur arv säkras som i mitt fall:))

    Som jag nämnt finns en bostadsrätt,,,,,,, Hur köptes den är den stora frågan????

    Mina föräldrar är bara 20 år äldre än jag, vi gjorde så här!!!!!

    Jag har en skuld till mina föräldrar, hur den uppkommit är helt orelevant.(men finns på papper)
    Jag likviderar skulden åt dom, min mor köper bostadsrätten för pengarna, den är skriven på henne, efter några år skrivs den över till lill skrutten .
    Mina andra barn har ingen arvsrätt efter mina föräldrar, bara jag o mina syskon.
    Så lägenheten blir lillskruttens ifall jag går bort i förtid och delas inte med övriga särkullbarn.
    Som vårdnadshavare har jag all rätt o sälja och förvalta lägenheten tills barnet blir myndigt.(jag har full kontroll på dom pengarna ännu)
    Att lillskrutten har ett sparande varje månad, delas inte heller, sparandet är uppdelat i hela barnbidraget går direkt till spar samt det extra jag sätter dit.
    Så skulle jag gå bort om 20 år har lillskrutten 80% av allt.
    Gör man en sista knorr på allt och plockar ut 500 euro sedlar och lägger i ett delat bankfack,med(????)så blir bara en miljon ca 200 st, ryms i ett brev som min fru får eller lillskrutten,,,,,ingen annan vet innehållet, dom löser ut det lilla som särkullbarnen ska ha, samt får pengar över.

    Klart sitter jag med pengarna på mitt konto så delas allt på 3, men inte nu.:))

    Dessutom ska särkull barnen veta om skulden som skett 30-40 år innan i tiden om jag lever ett helt liv, dom ska kunna hävda den och bevisa både den o  lägenheten, som dom inte vet något om i dagsläget. helt omöjligt för dom, så deras arv är bort skrivet.
    TS - du har TREE BARN! Inte ETT!

    Din lillskrutten är lika mycket ditt blod som dom andra två. Och dom andra två barnen har lika mycket känslor som "lillskrutten". Nalle

    Vad är du för människa som hatar sina egna barn till den graden?? Att du inte tycker om deras mamma har nog ingen missat. Men att förakta sina egna barn?

    TS du är en sjuk människa! Kräks
  • Canadasvensk
    Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!) skrev 2018-05-14 20:54:38 följande:
    Visst börjar 10 år innan min död o försöka skjuta över pengar då kan man få problem, men börjar du 40 år tidigare så finns inte en enda chans o deklarera pengarna, vart dom kom ifrån, nu kan man lätt betala över 100:- tusen och behöver inte skriva något, dom pengarna märks inte ens. Även om dom skulle hitta dom så måste dom kunna hävda att det inte är ett lån som redan blivit reglerat. Skulle jag ligga så nära i tiden är det bara begära ut kontanter i euro, ge dom kontant, berätta hur det ligger till, köpa ett kassa skåp o förvara dom hemma hos skrutten,

    Att lill skruten skruten ska behöva öppna sina konton från födseln är lika med noll om hon är +40 när jag går bort, hon har rätt o tjäna pengar hur hon vill, det går inte ens o kräva det av någon myndighet, du behöver inte deklarera inkomst 30 -40 år bak i tiden. så helt omöjligt.

    Jag behöver inte deklarera pengar flödet heller, jag har all rätt i världen o förbruka min pengar hur jag vill,var jag vill, när jag vill, och ingen behöver eller har rätt o ens kolla det i dags läget, så än en gång omöjligt.

    Därför är lägenheten ännu inte överskriven, går jag bort nu så får skrutten lägenheten senare,farmor har samma rätt som jag.
    Särkull barn har bara ett viss tid på kräva laglottskränkning, då gäller det att dom har alla uppgifter, samt hur affären gått till, hur köpet gjorts, ja dom måste veta allt för att kunna göra kränkning och kräva sin rätt,dom måste bevisa att det inte finns någon skuld till min mor, men så här mycket tid i mellan min naturliga död så är det helt omöjligt.
    Ett av mina syskon har inte barn, allt går o fixa den vägen oxå, alla har skrivit på att dom inte kommer kränka lägenheten som förskotts arv av min mor.Dom vet hur den affären gått till och stödjer den till 100%
    Men andra ord du skiter i att du har andra barn! Pengar är det enda som betyder något för dig!? Fy fan för dig! Skrikandes

    TS du är "fattigare" än vad jag är. Jag kan titta alla mina barn i ögonen och se kärlek i deras ögon när dom tittar tillbaka på mig. Det är något pengar INTE kan köpa och någon  som du aldrig kommer att få uppleva...
  • Canadasvensk
    Anonym (Går igenom delvis likadant) skrev 2018-05-14 22:55:05 följande:

    . Låt nu inte deras mammas dumhet och elakhet slå tillbaka igen. Var varlig och vänlig. Svara dem. Ta emot dina barn med öppen famn. Gråt och berätta att du kämpade så och tänkt på dem, saknat dem och haft så svårt med den orättvisa skammen och den elaka elaka utfrysningen. De har ju även förvägrats rätten till sin farmor och farfar.

    Din nya partner kommer att förstå, berätta det varligt. Ditt yngsta barn har rätt till sina stora halvyskon. Släpp fram all den kärlek och styrka som du ju har. Du är en jättefin pappa.
     
     


    Vaaa!?! Har du läst några av TS inlägg eller är du dum på riktigt? Stockholmssyndrom kanske?  Förvånad

    Allt TS bryr sig om är sina pengar och att hans "lillskrutt" ska få allt. Hans andra barn ska inte få någonting?

    TS är VUXEN, men det var INTE hans barn när det hände! 

    Så Soc stoppade en rik pappa från att träffa sina barn? Om han nu är så rik borde han väl lätt hyrt en dyr advokat som kunde ge han lite tid med barnen?

    Har du inte fattat att TS INTE VILL träffa dom! Så hur fan får du det till att TS är en "jättefin pappa"????  Skrikandes
  • Canadasvensk
    Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!) skrev 2018-05-20 19:25:05 följande:
    Jag mötte mina barn utanför en mack, barnen hoppade ur mammans bil och ropade pappa,pappa, mamman skynda sig o knuffa in dom i bilen, igen, barnen fick inte komma fram och hälsa,jag fick inte hälsa på dom.
     
    Av allt skit som kommit från dig så var det nog det här som krossade mitt lilla pappa hjärta!  Gråter

    Hur fan kan man någonsin sluta kämpa för att få träffa sina barn?!?

    Förresten varför kallar du din dotter skrutten? Påminner ju mer om dina andra två barn som du kaste bort som äppelskrutt... Nalle
  • Canadasvensk
    Anonym (Anais) skrev 2018-05-23 20:06:09 följande:
    Ja du om nån vet ju ingenting om tillit eller trygghet till människor... för de människor som du varit med och skapat - kastar du nu åt sidan som gårdagens gamla tidning. I båda dina trådar har du bara svamlat runt och allting bottnar i hur synd det är om dig. Avföljer båda trådarna nu för jag blir bara ledsen av att läsa dom (för barnens skull såklart).

    Din nya fru kanske blir lite besviken? Du har skaffat dig nåt slags fantasiliv baserat på lögner... du är ju inte ens den personen du utger dig för att vara? Och du har gjort det då dina barns bekostnad. Ingenting som någon säger till dig tar du till dig - fattar inte ens varför du skrev tråden? Det här kommer hoppa upp och bita dig i arslet förr eller senare. Tycker bara synd om dina barn och din nya fru.
    Eftersom TS inte tar till sig någon så lyfter jag fram Anais inslag innan jag också lämna denna otroligt tragiska tråd.

    TS - du tar nog priset av att vara det största rövhål som startat en tråd här på Familjeliv...

    En dag kommer karma att hinna ifatt dig... Du förtjänar inte dina barn...
Svar på tråden Varför kom min pappa aldrig tillbaka !