Inlägg från: Anonym (Jane Doe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jane Doe)

    Varför kom min pappa aldrig tillbaka !

    Varför skriver du om detta igen? Du blockade väl barnen efter att du berättat för dom att allt är deras fel och du är offret?

  • Anonym (Jane Doe)

    Så nu när TS gamla tråd dykt upp så ändras plötsligt barnens åldrar för att passa in i vad han skrivit tidigare. Hur är det med lillskrutten då som inte fanns med i den andra tråden? Är hon kanske ett bonusbarn egentligen, eller?

  • Anonym (Jane Doe)
    Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!) skrev 2018-05-29 22:03:55 följande:
    Nej jag är varken bitter eller arg, har lärt mig o lägga det bakom mig, jag krigar inte mer, det är dom bittra som krigar, förstör sitt liv, gör barnens uppväxt till ett evigt krig.
    Mina barn var glada, om det var för att dom lyckades nå mig, kan vara så.
    Eller så hade dom det bra, lät som det, visst är ex en bra mamma på många sätt, hon lever för dom, dom är hennes allt, om det räcket för tjejerna vet jag inte.

    Det ex inte är bra på är o se alla barnens sidor, att hon sido sätter den yngre tjejen,känns inte riktigt ok, men kanske det har löst sig nu när jag är borta, var hon som älskade sin pappa, kan ha framkallat lite agg från mamman,att hon inte gick o vända.hon hade alla förslag till varför när vi förhandlade, var att jag gav saker, att vi gjorde saker, att hon ville göra sin syster avundsjuk osv...

    Den äldre fyller 13 år nu, hon väljer själv vem hon vill vara med, men får jag ingen hjälp o driva hennes talan så är hon i mammans vård.det berätta jag till henne, du måste prata med läraren ,andra föräldrar, jag kan inte hjälpa dig mer efter det mamma gjort.
    Därför gick vi igenom steg för steg, allt som hänt, vilka hon pratat med, vad hon sagt,vad jag sagt, allt om mobilen som hon var tvungen o lämna, vi prata om allt, lilltjejen lyssna fråga om jag hade en ny familj, berätta om frun, men inte om barnet, hon fråga allt hur hon var klädd till vad hon jobba med, mamma hade pekat på kartan vart jag bodde nu, bara lägenheten jag bodde i medans jag byggde huset, hon hade inte berättat att jag bodde i hus nu.
    Varför har du ändrat barnens ålder och hela tidslinjen? Hur gammal är lillskrutten nu?
  • Anonym (Jane Doe)
    Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!) skrev 2018-05-30 08:53:43 följande:

    Nu vet du ålder på tjejerna.

    Varför krigar jag inte? visst kommer jag vinna umgänge, helt klart.

    Men som innan, mamman kan stoppa umgänget, hon kunde ha alla ursäkter, som att en kompis har kalas och dom vill gå dit i stället, eller hon är sjuk o vill vara hemma, eller kort o gått hon vill inte åka till dig.

    Nu när jag bor långt borta så kommer det bli en vardag med dessa ursäkter, det jag kommer få är vissa helger och vissa skollov, allt för skolpliktens skull.

    Men har du en mamma som inte vill samarbeta så funkar det inte, jag kan inte planera in helger,för att sedan få avställa allt, hon gjorde så sista tiden, fråga domaren vad man kan göra, fick bara till svar att hon måste samarbeta, men finns tydligen inget tvång om det går mot barnets vilja.hon behöver inte tvinga ett barn om hon inte vill, då strider det mot barnets bästa.

    Krigar jag vidare går hon med soc hjälp vidare o stoppar umgänget för att barnet utsätts för stress,att barnet mår dåligt,,,,(får hon igenom det som berättat med skolan, dom slår larm har alla rätt o stoppa allt),,, sedan om det beror på mig, frågar inte soc, utan konstaterar bara att flickan mår dåligt av umgänge,Umgänge kommer och ske, för mamman vet att hon inte får stoppa umgänget helt, hon säger som hon alltid sagt, dom får träffa pappa men inte just nu, inte när dom mår dåligt, så ex stoppar inte umgänget med ord, för där finns en lag, hon får inte stoppa med ord, men med handling, är kort hur lagen fungerar, därför finns samma luckor i arvs systemet, man skickar pengar en annan väg(som tidigare berättat), ger ett sparande under lång tid, allt sådant är utanför gåva, eller ett förtida arv.

    Därför är barnen borta för lång tid framöver, lagen är tandlös när du hittat kryphålen.samt att hon inte är rädd för att alliera barnet,påverka henne.

    Därför har jag rätt till ett lyckligt liv, jag lever mitt liv nu, kommer inte kriga mer.

    Jag har kört dom här sätten både mot fackföreningar, arbetsmiljöverket, allt som kommit i min väg, dom har fallit som fall frukt över en gräsmatta, arbetsmiljöverket ringde sina jurister i timmar för att konstatera att jag hade rätt.

    Hur gjorde jag där, har ett gäng som bytte tak,byggnadsställningarna hade inte grabbarna idas plocka ihop ordentligt, arbetsmiljöverket kom stoppa allt, fick ett papper, får inte beträda ställningen innan fel är åtgärdat, får inte beträda tak innan byggnadsställning o skydds räcken är åtgärdat. kort o gått dom får inte gå på ställningen, samt inte gå på taket, enkelt sa jag, gör klart taket , var inte mycket kvar, 2 arbetsdagar, taket klart, arbetsmiljöverket skicka in till åklagare .

    Får pappret från åklagare, skrivet mot förbudet, vi har inte beträtt ställningen samt inte beträtt taket, arbetet är utfört via skylift , åklagaren ringer upp mig, fallet nerlagt.

    Så det finns luckor över allt med dom här sätten, gäller bara se lösningarna, så behöver man inte alltid göra som lagen säger., gäller bara vinkla allt ur ett eget perspektiv, tillföra olika saker och lagen ser annorlunda ut.


    Har du helt tappat greppet? Svara på frågorna istället.
  • Anonym (Jane Doe)
    Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!) skrev 2018-05-31 20:36:29 följande:
    Haha nej var under min väg tillbaka efter förlusten, lite aggression som behövdes ventileras, en statlig myndighet sparka ner en, jag gav tillbaka på nästa statliga myndighet.
    Vissa att det finns rättvisa ändå :)) en tar den andra ger :))

    Men alla har en väg tillbaka, därför går det inte o leva i det förflutna.

    Eller som mina kompisar berätta, när jag gick 9:an blev jag utsedd till att ha årets häck,på skolan,, kompisarna sa du har missuppfattat, dom mena, utsedd till årets arsle...

    Nej då,mina anställda hade full mundering på allt, dom fick all säkerhet som behövdes, dom är jag ansvariga för, var bara jag som tog lite extra jobb själv, la lite krydda på den tillvaron, var jag som bevisa att systemet inte fungera, finns kryphål överallt.dom bytte ut miljögubben efter jag var klar med han, han var för nitisk i sitt arbete, favorisera större företag och jaga mindre uppstickare, dom större med 100 anställda som hade samma brister som vi fria han, försökte fälla oss för samma brister,så nej lite rättvisa ska samhället ha.

    Nej skriver bara som regressiv, allt för o framkalla reaktion.
    Varför svarar du inte på detta?

    Varför har du ändrat barnens ålder och hela tidslinjen? Hur gammal är lillskrutten nu?
Svar på tråden Varför kom min pappa aldrig tillbaka !