• Ejjami

    BIM juni 2018

    Jag kommer troligtvis också hoppa in här om en stund. Tror inte det tid denna gången. Mina skengravid-symtom är borta och har inte fått positivt på gravtest. Men men. Det är bara att köra på :) skam den som ger sig!

  • Ejjami

    Hallå tjejer! Nu hoppar jag in här och hoppas på att juni blir plusmånad för oss alla! Tog gravtest idag på BIM+2 men negativt. Mensen har inte kommit men den gör lite som den vill och har alltid varit sån. Jag tänkte börja tempa nästa cykel för att se om jag kan få ledtrådar till hur min cykel fungerar för jag är himla förvirrad! :P lycka till nu med barnfabriken och må fertilitetsgudarna välsigna oss! <3

  • Ejjami

    Försök nummer två blir i juni. Fick mens precis på BIM +3. Ska försöka att inte få halsfluss mitt i ägglossningen denna gången :P

    BIM-lista juni:

    3/6 - Lilly2015

    4/6 - Issari, maria1992

    5/6 - Jagvetdåinte, lottch3n

    6/6 - 1995lj

    7/6 - Sophie_A

    8/6 - Nicciz, Lo, Elsaida

    9/6 - AllaGodaTingÄrTre, Hepphopp

    16/6 - Ejjami

  • Ejjami
    Josefinkl skrev 2018-05-14 16:02:16 följande:

    Hej hej, här kommer jag med mitt första inlägg på familjeliv :) Blir 31 i sommar och jag och min sambo försöker på första barnet, detta blir vårat andra försök. Har bim 15/6, blir spännande att följas åt :)


    Åh vi har BIM nästan samtidigt och det är min och sambons andra försök också! Dock är det andra barnet. Men det är ändå lika spännande! :D
  • Ejjami
    Josefinkl skrev 2018-05-14 20:21:16 följande:

    Vad skoj, känns kul att kunna prata lite med andra som är i samma båt..vi har inte berättat åt någon om våra planer, han är ju kolugn men för mig känns det roligt att kunna prata och följas åt lite på det här viset :) är verkligen spännande nu :D


    Blev så himla besviken när det inte tog sig på första försöket men med tanke på att jag fick halsfluss mitt i ägglossningen så va chansen så himla liten :P jag har inte kunnat hålla mig utan har sagt till min bästa vän att vi försöker nu. Sambon tycker att jag kan lugna ner mig men jag kan ju inte. Jag testar med äl-test och tar min temperatur varje dag. Gör du något speciellt eller kör ni det gamla hederliga sättet? Haha!
  • Ejjami
    Josefinkl skrev 2018-05-14 21:44:07 följande:

    Jag blev också besviken, även fast jag hade sagt åt mig själv och åt killen att det nog kan ta ett tag innan det tar sig. Tog grav test bim -2 och på bim, sen kom mensen på +1, den här omgången tänker jag inte alls ta något test före bim, känner att det bara stressar upp mig haha, men man är ju så himla ivrig så det är svårt. Jag kör med äl-test bara, har inte riktigt koll på det där med tempning än så jag ska kolla upp det lite mer framöver tänker jag :)


    Jag har börjat tempa nu denna cykeln vilket är jättespännande. :) min mens kom också senare än beräknat, på bim+3. Så störigt! När har du ÄL? Jag ska ha runt månadsskiftet. Jag har oregelbunden mens så jag är inte riktigt säker. Brukar ha runt 34-36 dagar. Det är skitstörigt med långa cykler för man vill ju ja korta cykler då det går snabbare! Haha!
  • Ejjami

    Nu har mensen slutat och det är dax för väntan på ägglossningen. Men men... man får fylla dom med roliga saker och inte tänka på det för mycket. Heja Heja!

  • Ejjami
    Lottch3n skrev 2018-05-17 11:21:17 följande:

    Och nu är det starkare igen :/ då har inte äl varit va?


    Jag har för mig att man ska ta ägglossningstest på eftermiddagen och inte på med morgonurinen. Så tiden vid testtagning spelar stor roll. Kan det va det som hänt? Du har ju med stor sannolikhet få ägglossning snart om det här blivit starkare igen :)
  • Ejjami
    Nicciz skrev 2018-05-22 10:13:55 följande:

    Tips: Mys lite idag också!


    Jag hade nog också försökt få till det idag också. Om du fick positivt i söndags så är det ju ändå stor chans att du har ägglossning idag. Även om du hade ont igår. Jag brukar ha ont i 4 dagar runt ägglossning. Det kan ju variera.
  • Ejjami

    Åh nu kommer den roligaste delen i barnverkstaden. Märker verkligen att äl är på g. Såååå sugen på min man! Nu blir det andra försöket (Första försöket om man inte räknar med förra månaden då vi missade äl på grund av halsfluss). Detta blir andra barnet och jag blir 29 i sommar. Sååå spännande!

  • Ejjami

    Åh jisses! Som jag har väntat! Jag har långa oregelbundna cykler och äntligen på dag 20 får jag positivt på äl-testet! Har testat varje dag sedan CD 8. Roligt å spännande! Får se om jag har ägglossning en dag eller två framöver :) jag tempar också, så jag ser fram emot min stegring :) är det någon annan här som har ägglossning i dagarna?

  • Ejjami

    Åh jisses nu går jag är i väntans tider. Äl +4 är en sån tråkig period. Symptomen kommer ju inte fören tidigast när ägget fäster. Och det kan ju dröja! Nå ja! Glad nationaldag allesammans!

Svar på tråden BIM juni 2018