Inlägg från: Anonym (E) |Visa alla inlägg
  • Anonym (E)

    Omskärelse

    Anonym (Pojkar) skrev 2018-05-09 17:52:35 följande:

    Hej! Mina pojkar är 2.5 vi vill göra omskärelse. Någon som har erfarenhet från omskärelse i den åldern? Tips?


    Tips:
    - Ge fan i det
  • Anonym (E)
    Anonym (Pojkar) skrev 2018-05-09 19:45:05 följande:
    Varför då? Vi har bestämt det
    Varför ska ni ta sådana beslut över en annan människas kropp? Det är beslut som direkt kommer drabba deras sexliv. Låt dem själv bestämma detta själv när de är kapabla att ta sådana beslut.

    Förhuden finns där av en anledning, det är fullkomligt naturligt att den finns där, den skyddar ollonet och urinröret från smuts och bakterier, så även smegman under förhuden.

    Dessutom är förhuden bra för njutning, såväl vid onani som vid samlag (minskar friktionen mot ollonet) och i samband med penetration är det förhuden som står för den största känslomässiga upplevelsen, dels genom att den sträcks eller rullar fram över ollonet, dels för att ca 10% av alla nervändar i penis slutar i förhuden. 

    Att ge spädbarn adekvat smärtlindring (dvs narkos) är förenat med stora risker och rekommenderas inte. Även spädbarn upplever smärta. Vill ni utsätta era barn för smärta eller risker? 

    Källa till det jag skrivit hittar du/ni här: www.rfsu.se/Bildbank/Dokument/Fakta/omskarelse-fakta-och-rattigheter.pdf

    Jag rekommenderar att du/ni läser på mer om detta innan något drastiskt beslut tas. Det är något som kommer påverka era barns liv. Överväg om det verkligen är värt det. 
Svar på tråden Omskärelse