• Kakan0

    Vi som försöker bli gravida!

    Hakar också på! Vi är 24 och 25 år gamla, försöker med första barnet. Slutade med p-piller i juli förra året. Men började försöka på riktigt i januari. Blev gravida på första försöket som tyvärr slutade i missfall(5+1) sen dess har mensen varit oregelbunden och inte haft riktigt sån ägglossningssymtom som jag hade när vi blev gravida. Använder ägglossningstest och NC. Har beräknad bim 11/6, fick mens i måndags. Så hoppa det ska ta sig nu. Ska bli spännande att följa er andra!

  • Kakan0
    Teyla skrev 2018-05-25 19:42:54 följande:

    Förvirrad som tusan och vet inte vad jag ska känna riktigt. Kan man lita på clearblue testet ? Eller är det som spökstreck ?

    För på det andra testet ser man knappt det andra strecket. Tänker för att Bim är inte förrän på måndag.

    Hjälp mig tolka detta !


    Du kan lita på det! Stort grattis :)
  • Kakan0
    Missmli skrev 2018-06-27 11:24:33 följande:

    Så tråkigt, får bara ondare och ondare i brösten för varje dag som går. Började dagen efter ägglossning och nu är jag inne på dag 6 efter ägglossning. Jag som verkligen trodde på denna månaden :/ 9 dagar kvar till beräknad mens men är typ 99% säker på att den kommer då med :(


    Jag hade också jätte ont i särskilt bröstvårtorna efter ägglossning men plussade ändå på 3+2 i söndags, då hade dock det onda gått över. Så det finns hopp!
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida!