• Teyla

    Vi som försöker bli gravida!

    Hoppar också med i tråden !

    Vi är 26 och 31 år och detta är första månaden som vi börjat försöka. Har använt ÄL-tester men så svåra att tolka tycker jag.

    Men tror jag hade ÄL den 15/5, enligt test så var det som starkast då. Men sedan den 17/5 så hade jag molande mensvärk hela dagen, vilket gjorde mig fundersam.

    Hittills känner jag inget.

    Men är ett tag kvar till Bim men man vill ju verkligen veta och känna redan nu.

  • Teyla
    Vinter16 skrev 2018-05-21 22:16:18 följande:

    OBS väldigt gnälligt och deppigt..

    Nu känner jag att pmsen är här.. brösten känns tunga, är konstant hungrig/sugen på mat och känner mig allmänt sur och ledsen (får så endel månader innan mens).

    Detta var första försöker så jag har väll ingen anledning egentligen till att deppa ner mig men vi prickade äl då jag kör med äl test. Många av mina vänner som har barn blev antingen gravida på första försöket eller oplanerat gravida när de åt p-piller. Även många ?kända? personer inom sociala medier som är gravida har tydligen blivit det på första försöket. Lyssnar endel på poddar och kollar youtube, bloggar osv där de delar med sig om att det hände direkt.. Känns som att det är ovanligt att inte bli gravid direkt, speciellt om man är 25 år som mig. Ursch vilken deppig kväll :(


    Förstår hur du känner, för känner samma sak. Det här var också första försöket för mig. Jag tycker inte jag direkt känner några symptom och är väldigt säker på att det inte tagit sig denna gång.

    Men än är inte din mens här, så ge inte upp hoppet helt. Även fast det är svårt!

    När har du Bim ?
  • Teyla
    Vinter16 skrev 2018-05-22 11:20:47 följande:

    Hade hopp tills pms känslan kom, jag har bim på söndag. När har du?


    Jag har bim på tisdag nästa vecka, så vi har Bim väldigt nära varandra.

    Vi får hålla tummarna för varandra och alla här inne i tråden.

    Men kan inte pms-känsla även vara ett tecken på att något händer därinne ?

    Själv så känner jag något konstigt i magen idag, vet inte om det är pms eller bara tarmarna som knasar eller något annat. Det är verkligen så svårt att tolka kroppen !
  • Teyla
    Go o gla skrev 2018-05-22 11:56:00 följande:

    Låter hemskt så missförstå mej rätt, men känns skönt att jag inte var ensam med att vara nedstämd igår. Alla symptom som fick hoppet att kika in var som bortblåsta, känner nu 0 och energin är även den bättre. Ända jag kommer göra nu är att vänta ut tiden...

    Hoppas dock vi får fler plussare i tråden när vi alla väl nått bim!


    Ja, det känns mindre ensamt då och man har någonstans att prata om det och få förståelse, tröst och pepp :)

    Hur långt får du vänta ?
  • Teyla
    lillinejja skrev 2018-05-22 17:43:11 följande:

    Hej hej :) jag hänger gärna på i tråden! Har läst allas och hoppas verkligen att det tar sig för er alla snart :) jag slutade med ppiller i sep-16 och vi har försökt aktivt sedan i okt-16, 9e försöket nästa månad suck :(

    Använder mig av natural cykles är regelbunden och har väldigt bra koll på ägglossning (svår pmds) men det vill sig bara inte :( vi är 23 och 26 år gamla, första barnet.

    Hade bim 19-20/5 men fick blödning 16/5 :( funderar på att ta ett test ändå då jag inte hade några symptom alls (brukar ha extrema smärtor), den va tidig vilket aldrig händer + att den va längre än vanligt... men vet inte, kommer bara bli ledsen och besviken :(

    Behöver pepp och positivitet hehe :) kram


    Välkommen till tråden ! :)

    Använder också natural cycles, har du använt det länge ? För jag har precis börjat med den så är nyfiken på hur andra tycker det fungerar.

    Vad jobbigt att det har tagit lång tid för er, hoppas det vänder snart och att du får plus på stickan.

    Är du säker på att det var mens och inte nidblödning eller något annat ?

    Svårt att veta vad man kan säga för att peppa, men att veta att man kan ösa ur sig allt man känner och bara få det ur kroppen kan hjälpa litegrann.

    Sen hejar vi såklart på varandra så mycket vi kan :)
  • Teyla

    Har idag börjat känna att det gör ont i magen, typ på ena sidan. Gör ont i det benet också, kunde inte gå ordentligt ens.

    Mina bröst är lite ömma med, vilket inte är något jag brukar känna innan mens.

    Vågar liksom inte hoppas något och rädd att kroppen lurar mig, men gör verkligen ont. Eller att den förbereder sig för mens.

    Kommer förmodligen inte kunna hålla mig från att ta ett test ikväll eller imorgon (Bim -5 idag), men också rädd för negativt svar liksom.

  • Teyla
    Vinter16 skrev 2018-05-23 13:37:51 följande:

    BIM-4 och jag tog ett testa tidigt test som är 100% negativt.. fan också! Nästa bim är i börjar på juli.. orkar inte med denna väntan :(


    Ska du ta ett närmare också ? Eller vänta ut och se om du får mens ?

    Är ju vanligt att test inte visar så tidigt! <3
  • Teyla
    Anonym (Längtar) skrev 2018-05-23 14:28:46 följande:

    Glömde bild :)


    Jag tycker det ser ut som ett streck bara, men ser bilden i dåligt ljus på tåget.
  • Teyla
    Phines92 skrev 2018-05-23 19:05:14 följande:

    Vad spännande! Jag är ju lite i samma sits (BIM-6), har fusktestat men negativt såklart. Ska vänta till fredag tänkte jag, kan inte hålla mig mer haha.


    Hhaha Ja det är svårt att hålla sig !

    Jag testade igår och imorse visade helt klart negativt, känns dystert. Men försöker intala mig att det kan vara för tidigt för att se. Ska försöka vänta tills helgen är över innan jag testar igen, men svårt !
  • Teyla

    Förvirrad som tusan och vet inte vad jag ska känna riktigt. Kan man lita på clearblue testet ? Eller är det som spökstreck ?

    För på det andra testet ser man knappt det andra strecket. Tänker för att Bim är inte förrän på måndag.

    Hjälp mig tolka detta !

  • Teyla

    Förvirrad som tusan och vet inte vad jag ska känna riktigt. Kan man lita på clearblue testet ? Eller är det som spökstreck ?

    För på det andra testet ser man knappt det andra strecket. Tänker för att Bim är inte förrän på måndag.

    Hjälp mig tolka detta !

Svar på tråden Vi som försöker bli gravida!