• Inga bekymmer

    Tycker du att detta är okej av barnvakten?

    Anonym (Hmmmm...) skrev 2018-05-22 06:16:35 följande:

    Ja det var synd att ni (en av er) inte fick sovmorgon, men någon större katastrof är det ju inte. Det är ju er unge så hur jobbigt kan det vara?!

    Då tycker jag det är värre att svärföräldrarna fick resa tillbaka utan att ens fått se dotter och barnbarn.

    Men varför lämnade ni inte bägge barnen till mormor/farmor istället?


    Vem drar iväg till BB samma dag som barnet är fött utan att ens kolla med mamman att det känns ok. Även om man är mor eller farföräldrar så kan man gott vänta en v om avståndet så kräver. Nu hade de kommit överens om att lämna en annan tid så inte ok nånstans att göra som de gjorde.
  • Inga bekymmer

    Förundras över hur många som verkar tycka att svärföräldrarnas beteende är helt okej och i sin ordning... Verkar finnas många gränslösa människor i denna tråd. Har man kommit överens om en tid och vill ändra den så hör man av sig och meddelar detta och det gör man i tid så hade Ts kunnat planera annorlunda. En sak om något akut inträffat, men att ett barnbarn fötts är inte en sådan situation. Bara för att man ska va tacksam över barnvakt så betyder inte det att barnvakten kan agera lite hur den vill utan att kommunicera i förväg.

    Sen åker man inte till BB några timmar efter att barnbarnet fötts för att hälsa på utan att kolla med de berörda föräldrarna, i synnerhet mamman, att det känns okej. Inte ett dugg synd om dem ifall de inte fick träffa barnbarnet. Tack och lov att man har både svärföräldrar och egna föräldrar som inte klampar på så utan vet vad respekt är!!

  • Inga bekymmer
    Anonym (poo) skrev 2018-05-25 14:37:43 följande:

    Ja jag läste, och du låter som en fullkomlig egoist. 

    Din sovmorgon blev sabbad för att farföräldrarna lämnade av DITT barn tidigare än planerat för att resa och hoppas träffa sitt nyfödda barnbarn som därmed fick prio över ditt. Att de vill ge sig iväg så tidigt som möjligt med 4 timmars resa och vetskapen om att de måste åka just den dagen istället för att vänta flera veckor är fullkomligt logiskt. Den enda som inte ser det verkar vara du som istället är lätt hysterisk på FL avseende en dörrklocka. Ja vad skulle de gjort, lämnat ungen på trappen? Tagit med honom? Vilket skulle vara mest logiskt enligt dig då?

    Visst kunde de gett honom en ordentlig måltid innan, men nu gjorde de inte det. Så det r ditt jobb som mamma att fixa. lev med det. Sluta gnälla.

    Och från resten av oss på FL: Grattis till systerns barn, hoppas förlossningen gick bra och att barnet är friskt och mår bra. Du vet, det där som egentligen är viktigt.


    Varför skulle de behöva vänta flera veckor på att träffa barnbarnet om de inte åkt dag ett menar du?? Det står att de skulle behövt vänta till nästa helg, alltså en vecka. Du tycker inte att det är det minsta märkligt att åka utan att ens fråga de nyblivna föräldrarna om det är okej att hälsa på endast 7 timmar efter att barnet fötts??
Svar på tråden Tycker du att detta är okej av barnvakten?