• Anonym (poo)

    Tycker du att detta är okej av barnvakten?

    Gud jag ruttnar på sådana här människor. Var tacksam att du har någon som satt barnvakt åt er överhuvudtaget, annars hade en av er tvingats missa personalfesten med en "gallskrikande unge".
    Bara för att du var bakis ska du sura över att barnvakten ville träffa sitt nyfööda barnbarn. Hör du hur sjukt det låter? Spyr på egoism.

  • Anonym (poo)
    Anonym (TS) skrev 2018-05-23 17:50:06 följande:
    Har du alls läst vad jag skrivit?

    Min sambo hade stannat hemma om de inte ville vara barnvakt (vilket de väldigt gärna ville då han är deras enda barnbarn på hemorten och pga jobb och sovandet blir det sällan att ses bara sådär). Får han bara mat när han är hungrig är han ett väkdigt behagligt, om än väkdigt busigt, barn.

    Jag var inte bakis då jag bara drack alkoholfritt.

    Svärföräldrarna hade inte meddelat systern om att de tänkte komma och fick inte träffa sitt 7 timmar gamla barnbarn.
    Ja jag läste, och du låter som en fullkomlig egoist. 
    Din sovmorgon blev sabbad för att farföräldrarna lämnade av DITT barn tidigare än planerat för att resa och hoppas träffa sitt nyfödda barnbarn som därmed fick prio över ditt. Att de vill ge sig iväg så tidigt som möjligt med 4 timmars resa och vetskapen om att de måste åka just den dagen istället för att vänta flera veckor är fullkomligt logiskt. Den enda som inte ser det verkar vara du som istället är lätt hysterisk på FL avseende en dörrklocka. Ja vad skulle de gjort, lämnat ungen på trappen? Tagit med honom? Vilket skulle vara mest logiskt enligt dig då?
    Visst kunde de gett honom en ordentlig måltid innan, men nu gjorde de inte det. Så det r ditt jobb som mamma att fixa. lev med det. Sluta gnälla.
    Och från resten av oss på FL: Grattis till systerns barn, hoppas förlossningen gick bra och att barnet är friskt och mår bra. Du vet, det där som egentligen är viktigt.
  • Anonym (poo)
    Anonym (TS) skrev 2018-05-23 18:06:56 följande:
    Sambons syster har förmåga att inte planera en cm längre än sina egna behov, och kan bra bestämma sig för tex en kryssning samma morgon, dra iväg och sedan komma på läkartid er mm när påminnelselarmet ringer i mobilen. Hon tyckte även att de kunde ha namngivning fast barnet hade RS, bara de blev utskrivna från sjukhuset så de hann i tid. Men de låg inlagda någon dag till som tur var. Hon är känd av sin familj för att inte tänka längre än näsan räcker.

    Detta är första gången svärföräldrarna uppvisar ett liknande beteende.
    Dumma dumma syster som inte planerade sin förlossning bättre , att hon skulle ha den just som ni skulle på en superviktig personalfest...
    Och dumma dumma svärföräldrar som vill träffa sitt barnbarn direkt istället för att vänta flera veckor...
    Dumma dumma dumma människor på FL som inte håller med mig i mitt hysteriska klagande. 
Svar på tråden Tycker du att detta är okej av barnvakten?