• Anonym (G)

    Han vill ha sex

    Nej men för helvete TS gör så att du fortsätter sexstrejka tills han är otrogen så har du nått nytt o göra en tråd av. Du vill inte hjälpa till i skyddandet för de är obekvämt, konstgjort, otänkbart osv. Snacka om o göra problem av ett ickeproblem.

  • Anonym (G)
    Anonym (Frun) skrev 2018-05-23 18:15:25 följande:

    Han då!? Jag har stått för det i en massa år trots att jag mår dåligt av det, när ska jag få styra över min egen kropp? Varför ska jag behöva må dåligt för att han ska slippa ta ansvar?


    Du låter precis som ett barn som sitter i sandlådan med krokodiltårar. -haaaaan då!. Ja du har ju valt ditt alternativ, du får antingen stå för det eller göra nått åt det själv. Är han otrogen så är han, då kan du inte bara klandra honom.
  • Anonym (G)
    Anonym (Hepp) skrev 2018-05-23 18:27:13 följande:

    Om han är otrogen för en sån här sak har de större problem och han är en skit. En liten lort!


    Tror dom flesta övervägt otrohet om partnern sexstrejkar tillräckligt länge.
  • Anonym (G)
    Anonym (Frun) skrev 2018-05-29 20:04:43 följande:

    Det enda icke-penetrerande skulle betyda är att jag ger honom. Han ger inte oralt och fingrar tycker jag gör ont, så då kan det lika väl vara.

    Jag tänker inte köra avbrutet.


    Finns de nått i ditt liv som duger? Eller är du precis lika jävla negativ om allt?
  • Anonym (G)
    Anonym (Frun) skrev 2018-05-29 20:54:44 följande:

    Hur är jag negativ?


    De är fan inget förslag som duger åt dig. Ta dig en titt i tråden på dina svar på dom förslag som du blivit bombad med. Nej nej nej nej nej, säger du någonsin ja? O din ursäkt om att du inte kan operera dig är bara skitsnack, du hamnar inte i klimakteriet om dom lämnar äggstockarna. Fast det är väl inget svar du vill ha va? För det är inget du kan säga emot.
Svar på tråden Han vill ha sex