• Anonym (Hepp)

    Han vill ha sex

    Pope Joan II skrev 2018-05-22 11:19:14 följande:

    Att han inte gör slag i saken säger också något. 

    Ett möjligt scenario är att han till sist med eller utan dina påtryckningar som du här vill få råd om steriliserar sig utan att din sexlust återkommer. Ni skiljer er, du träffa en ny man och ni har massor av sex och får ett barn till. Din då ex-man träffar en ny kvinna, hon eller de vill ha barn men eftersom han är steriliserad så är det inte bara bara att få något. 


    Eller de skiljer sig och TS kan inte få barn med nye mannen för att hon då blivit för gammal.

    Jag och maken körde kondom några år. Nu är jag i klimakteriet så nu kör vi utan igen.
  • Anonym (Hepp)
    Anonym (Frun) skrev 2018-05-23 08:39:49 följande:

    Ni har igen anledning till varför jag inte vill stoppa in nåt konstgjort i kroppen och varför gnälls det på mig? Jag har stått för skyddet i tolv år trots att jag mått dåligt av det, han är hundra på att han aldrig vill ha fler barn och det är han som flera gånger tagit upp att han vill sterilisera sig. Det var inte ens min idé.


    Du har rätt. Det är hans tur att skydda sig! Synd att det inte finns p-piller för män.
  • Anonym (Hepp)
    Anonym (G) skrev 2018-05-23 18:20:13 följande:

    Du låter precis som ett barn som sitter i sandlådan med krokodiltårar. -haaaaan då!. Ja du har ju valt ditt alternativ, du får antingen stå för det eller göra nått åt det själv. Är han otrogen så är han, då kan du inte bara klandra honom.


    Om han är otrogen för en sån här sak har de större problem och han är en skit. En liten lort!
  • Anonym (Hepp)
    Akira Öken skrev 2018-05-29 13:25:56 följande:

    TS, du kan aldrig tvinga honom om han själv inte vill. Dock har han ju sagt att han vill. Jag tycker absolut inte att du ska ringa och boka tid åt honom. Var tydlig, mer kan du inte göra i detta läge.

    Jag kan förstå din inställning och tycker att män ofta behandlas som jättebebisar av kvinnor som hela tiden tar ansvar åt dem.

    Jag kan även förstå din frustration över att de ständiga upprepningarna i tråden och de otaliga "det är väl inte så svårt". Det är inte det det handlar om. Du har tagit ansvar för skyddet under hela er relation och tycker det räcker nu.

    Det är 2018! När ska vi kvinnor ställa krav på männen att åtminstone ta en liten del av ansvaret?!


    Yes!
Svar på tråden Han vill ha sex