• Dass

    Han vill ha sex

    Som någon redan skrivit så finns det andra sätt att ha sex på än just penetration.

    Jag är i liknande sits som dig fast jag har nyligen blivit sambo med min kille, och vi vill inte ha barn ännu. Vi har testat kondom men d är ingen höjdare. Så tills dess att vi är redo för en bebis så har vi sex på andra sätt. Oralsex, petting, med leksaker osv.

    Visst saknar jag samlag. Har inte haft det på säkert 5 månader nu. Men jag förstår anledningen till det.

  • Dass

    Inte alls konstigt att din man inte ringer och bokar en tid för steralisering. Det är uppenbart att ert sexliv ändå INTE kommer att förändras, så varför ska han förändra sig då för?? Logiskt tänkande!

    Om han hade varit hundra på att du kommer att vilja ha ett sexliv där du är engagerad så hade han redan ringt- jag lovar!

  • Dass
    Anonym (Frun) skrev 2018-05-30 06:34:34 följande:

    Hur kan det vara uppenbart när du har fel?


    Känn dig fri att rätta mig då?!

    Jag har läst igenom alla dina inlägg och utåt sett så är du en aning asexuell om du inte har ett aktivt sexliv. Inget märkligt allas för så funkar många kvinnor, inkl jag själv. Men mitt ex och jag hittade aldrig tillbaka. Min lust hade ersatts av agg mot andra saker som för mig värderades högre än sex. Som att hjälpa till gemensamt i hemmet o med barn mm.

    För att komma tillbaka till att få ett aktivt sexliv där man könner att man har lust och är kåt, är en något som väldigt få lyckas hitta tillbaka till.

    Det är som uttrycket säger ?svårt att lära gamla hundar att sitta?

    Ert förhållande är redan på väg att bli sur mjölk. Han kommer bli bitter utan sex, och är han inte nöjd med det så tycker han snart inte att dina värderingar är viktiga heller och slutet på en bra relation närmar sig.

    Du berättar att du har besvär med underlivet (beklagar) det finns ingen kvinna här (hoppas jag) som hade tyckt det var ok att ha sex när man har ont och inte njuter. Jag har en vän med ungefär samma bekymmer som dig. Hon kan inte ha sex pga smärtor, och hon vill inte heller tillfredställa sin man på andra sätt. Alltså blir hennes relation snabbt full av bekymmer och hon ringer sina vänner för att beklaga sig.

    Ni bör hitta ett sätt där ni kan tillfredställa varandra utan att begära något tillbaka. När du har ont eller inte vill ha sex så måste du hitta något annat sätt att tillfredställa honom på. Nu menar jag naturligtvis inte bara sexuellt. Men för att vårda sin relation trots att man har ett handikapp.

    Bittra verklighet...
Svar på tråden Han vill ha sex