• Anonym (Bsn)

    Tjejer med botoxläppar/fillers

    Alla har olika preferenser och jag förstår inte alls varför man ska kommentera andra kvinnors utseende. Det känns sunkigt och att påtala att det en kvinna gör med sin kropp som fult känns enbart som ett försök att trycka till och styra henne. Jag trodde vi hade kommit längre än så i vår kvinnosyn!

  • Anonym (Bsn)
    Anonym (Hej) skrev 2018-05-23 01:42:15 följande:

    Varför vill man göra det ö h t? Man skall ju vara nöjd med hur man är skapt.


    Varför inte? Folk tatuerar sig, tar hål i öronen, färgar håret, tränar, spraytanar sig. Vem är du att säga med vad man ska vara nöjd med? Varför får man inte se ut hur man vill?
  • Anonym (Bsn)
    Pripps Vichy skrev 2018-05-23 06:35:10 följande:

    Så du menar att man har inte rätt att tycka att något är fult på en kvinna, för då har man dålig kvinnosyn? Men kvinnor har rätt att tycka till om vad som är fult på män? Man upphör aldrig att förvånas över FL-feministernas resonemang.


    Nu läser du in någonting ryckt helt ur luften som passar ditt eget tankesätt. Jag har aldrig skrivit någonstans att det är okej för kvinnor att sätta någon sorts standard om hur män ska se ut. Män har lika stor rätt att gå i klänning, spendera 4 timmar om dagen på gymmet för att bygga muskler eller pierca hela ansiktet om de så vill.

    Däremot har män inte samma långa historia av att andra, dvs modebranschen berättar hur man SKA se ut.
Svar på tråden Tjejer med botoxläppar/fillers