Inlägg från: MaxMamma17 |Visa alla inlägg
  • MaxMamma17

    BF Februari 2019

    Hej jag hoppar in här, är gravid med barn nr 2, har en liten kille född mars -17 här hemma o nu väntas en till den 24 februari -19 ????????

    Är nu i v 8+1 och det har vart en riktigt jobbig graviditet faktiskt, med ettan hade jag det bara jobbigt mot slutet, och aldrig nåt illamående men nu är illamåendet verkligen hemskt!! Någon som har tips på bra huskurer mot illamåendet förresten?

    Klagar dock inte så mycket, är sååå kul att va gravid igen ????????

  • MaxMamma17

    Skönt att höra att det är fler som är svullna, jag började bli riktigt orolig! Har vart rejält svullen sen v 6 är nu i v 11. Min förra graviditet svullnade jag upp på EM/kvällen och på morgonen var jag platt igen. Men nu har svullnaden vart konstant sen v 6, jag var så stor redan då att min mamma frågade (läs påstod) att jag var gravid och trodde att jag var runt v 16 redan!! Kan inte dölja magen ens med sambons stora munkjackor nu i v 11. Trodde nästan det var något fel först, ringde BM gynjouren 1177 you namn it haha. Tur i alla fall att jag har massa mammabyxor hemma sen förra grav!

    Är det inte någon som har bild på sin svullna mage?

  • MaxMamma17

    Jag var beräknad 22/2 och sonen kom 15/2 så i v 38+6 :) sista tiden mådde jag så otroligt dåligt, trodde att allt var tecken på förlossningsstart hela tiden. Måndagen den veckan sonen föddes drack jag den sk mirakeldrycken, tisdagen drack jag resten, onsdag hinnsvepning hos min bm. Onsdag kväll värkar, torsdag kväll värre värkar och fredag morgon kl 07 kom sonen. Kan inte låta bli att undra om det var dessa saker som gjorde att förlossningen kom igång eller om det hade startat ändå... jag sa i och för sig hela graviditeten att jag tror han kommer komma den 15:e fast jag trodde att de var mest på skoj. Kanske var nåt undermedvetet ändå ;) vad tror ni?

Svar på tråden BF Februari 2019