Inlägg från: Emhy89 |Visa alla inlägg
  • Emhy89

    BF Februari 2019

    Gooood morgon vecka 6 och goood morgon illamående!

    Hehe kommer vara en lång dag då jag är själv med mina töser och ett illamående som heter duga.

    Hur mår ni? Vad hittas på i helgen?

  • Emhy89
    Isavanna1 skrev 2018-06-02 10:20:55 följande:

    God morgon!

    Kommer säkert bli en bra dag ändå trots illamående. Jag ska stänga om hagen till fåren så vi kan släppa ut dem där. Passa på att njuta av solen och kanske få lite färg, haha.

    Alltså, förutom kraftig mensvärk och rosa flytningar mår jag precis som vanligt. Inga ömma eller svullna bröst, inget illamående, inga problem med lukter. Jag känner mig inte det minsta gravid så jag börjar tvivla på att jag är det. Tror ni jag kan tjata mig till ett tidigt vul? typ i v7?


    Klart du kan! Alternativt gå privat. Kan vara skönt att stilla oron?
  • Emhy89
    Milian03 skrev 2018-06-04 12:39:10 följande:

    Efter missfallet i april är man rätt nojig nu och håller koll så att det går åt rätt håll. För 7 dagar sedan stod det 1-2 och idag 2-3 så det går åt rätt håll :D


    Vad härligt! Jag är likadan och ska testa digitalt igen och om hoppas på 3+ :)
  • Emhy89
    Philiothe81 skrev 2018-06-05 10:18:16 följande:

    Blir galen! Ser typ ett svagt streck? Spökstreck?


    Jag ser!
  • Emhy89

    Var på inskrivning igår, jättemysigt!

    Ska på tidigt VUL den 26/6. Bad om remiss till KUB-test också och tittade på filmen om fosterdiagnostik på 1177 idag, känns jättenervöst! Någon mer som ska göra det? Och hur känner ni inför det?

    Är i v7(6+4) idag.

  • Emhy89

    Blev en tripp till gynakuten igår pga svåra smärtor i magen på höger sida och eftersom jag höll på att svimma flera gånger. Livrädd för utomkveds igen. Men, allt var som det skulle! 7+2 igår, litet tickande hjärta, navelsträng och allt! Så skönt. Troligtvis ligament eller ärrvävnad som gör ont, och det kan man ju stå ut med när man vet att det lilla pyret mår bra <3

  • Emhy89
    Corneliass skrev 2018-06-19 09:21:35 följande:

    Skönt att höra att även fast man har ont så kan det gå bra också! Jag väntar på att gynmottagningen ska ringa för att jag har starkt obehag/konstig känsla i vänstra äggstock (tror det sitter där i alla fall) så får vi se vad dom säger. Är livrädd för utomkvedeshavandeskap. 


    Usch jag håller verkligen tummarna för att det INTE är så, det var något av det värsta jag varit med om :( Vilken vecka är du i? Uppdatera om du orkar och vill <3
  • Emhy89
    Corneliass skrev 2018-06-19 13:27:16 följande:

    Hej igen! Varken barnmorskan eller en sköterska från gyn tyckte att det lät som utomkvedes (jag ringde båda för att vara säker hehe). Hon från gyn sa att det är vanligt med molvärk i ljumsken/ljumskarna då ligementen töjs ut eller vad det nu var för någonting. Det gjorde mig lugnare i alla fall! :) 

    Jag är i vecka 7 (6+0).


    Åh vad skönt!
  • Emhy89

    Halloj!

    Vecka 11 (10+2) idag och har börjat känna av små sprattel  vid ett par, tre tillfällen redan. Känns ju helt otroligt lyxigt! Förstår att det är tidigt och tvivlade själv först, men jag tror att jag har rätt eftersom jag känner igen känslan från mina tidigare två. Mys!

    Någon annan som är beräknad sent januari/tidigt februari som känt något?

Svar på tråden BF Februari 2019