• Anonym (J)

    Vem betalar trasiga byxorna?

    Jag tycker inte fsk gjort fel. Är det slut på reservkläderna så måste de improvisera. Nu är det varmt men de ska lösa det på vintern, på utflykter osv. De kan inte trolla. Nu var det max otur att byxorna gick sönder och då tycker jag att ts får ersätta mamman som ägde byxan. Jättebra om byxor hinner torka tills nästa olycka men men. Likaväl som vi föräldrar kan missbedöma hur många extrakläder som behövs kan fsk bedöma när det är dags att sätta på torkskåpet, dessutom måste de hålla reda på vad som är vatten och vad som är kiss, för annars blir det väl liv om att barnet får gå i intorkat kiss och lukta.

  • Anonym (J)

    Du får väl ge tydliga instruktioner till förskolan då att din barn får gå utan byxor nästa gång det blir kris med kläder. Kan bli kallt på en vinterutflykt men men.

  • Anonym (J)

    Väldigt vad folk hakar upp sej på de dyra byxorna. Man får ha hur dyra kläder man vill på sina dagisbarn tycker jag, så länge man inte klagar när barnet själv spiller och river hål på dom. Men om byxorna räddat någon annans barn för att gå utan byxor och det barnet råkar riva sönder dem så är det annan sak. Personalen kan inte googla klädmärken och pris när de ska rädda situationen, de tar väl något i rätt storlek.

Svar på tråden Vem betalar trasiga byxorna?