Inlägg från: Pumakvinna |Visa alla inlägg
  • Pumakvinna

    Börjar undra om mitt utseende verkligen är så kasst som det verkar vara? (Inge svar osv på dejtingappar tex)

    AbsolutDepp skrev 2018-05-23 23:37:05 följande:

    Jag har känt att jag har haft ett medelmåttigt utseende men nu börjar jag känna att jag kanske är verkligen stenful i människors ögon. 

    Får nämligen aldrig likes eller svar på dejtingappar, har dock inte så värst bra bilder och två typ... vilket jag tycker är enough för att bara kunna chatta med någon men nepp.

    Är inte en muskelknutte men det tänkte jag att man nog inte behöver vara om man har ok ansikte och smal kropp för att träffa någon på samma nivå?

    Vet inte riktigt vad jag ska göra, mår piss pga detta nu :/  


    Tror väldigt få killar får likes på dejtingsidor om de inte har skitfina bilder som sticker ut. Det är väl snarare så att de får likea tjejers. Vet ju inte vilka appar du använder men om du skriver intressanta saker till tjejer borde du ju få svar någongång om du har ansträngt dig och gjort det någorlunda personligt? Tänk så här....brukar ge detta råd till alla som undrar varför det inte funkar.

    Tänk att du ska sälja in dig själv som vara! Hade du köpt den själv som du har presenterat den? Hade du imponerat på dig själv? Om inte gör om, gör bättre, gör intressant, gör dig åtråvärd, så snygg du kan. Var den man de kan vilja dejta av alla som män som försöker..
  • Pumakvinna
    AbsolutDepp skrev 2018-05-24 00:00:19 följande:
    Ja, känns rätt jävla uselt att killar ska nå himlahöjder för att få lite uppmärksamhet av tjejer när tjejer inte behöver göra ett knyst så länge man är medelmåttig i utseende. Börjar känna att det är allvarligt fel på samhället just pga detta.
    Det är nog bara fel på biologin som de alltid varit. På dejtsidor är ju utseende mer relevant eftersom man inte har något annat att gå efter. Man väljer något utseende som man kan drömma lite kring. Någon som ser ut att ha något speciellt som märks i mängden.

    Men i livet går inte tjejer enbart på utseende. Det kan t o m vara sekundärt så länge killen har en intressant personlighet, kan kommunicera, visa nyfikenhet, har något intressant att pyssla med som tyder på passion, begåvning osv. Det finns många sätt som gör en människa intressant förutom ett snyggt yttre. Du behöver inte vara modellsnygg för att få en tjej men du behöver ha något som gör dig intressant så klart. Vad säljer du in för något?
    Vad är din grej?
Svar på tråden Börjar undra om mitt utseende verkligen är så kasst som det verkar vara? (Inge svar osv på dejtingappar tex)