Inlägg från: äldreochklokare |Visa alla inlägg
  • äldreochklokare

    Börjar undra om mitt utseende verkligen är så kasst som det verkar vara? (Inge svar osv på dejtingappar tex)

    Alla, oavsett kön, kan uppleva detsamma på datingsiter. Det hänger så mycket på när man går in, vilka som hänger där samtidigt osv.
    Du skriver däremot att du har bilder som inte är så värst bra, varför har du det? Lite hänger på första intrycket och om det är dåliga bilder så kan det säkert vara så att några bara hoppar vidare. Om du själv inte ens ids ta några hyggliga foton, varför ska då tjejerna anstränga sig att ta kontakt? 

  • äldreochklokare
    AbsolutDepp skrev 2018-06-10 00:54:06 följande:
    Let's be honest... tjejer behöver inte anstränga sig ett jävla dugg.

    Någon som sa att jag swipear vidare på människor som inte faller mig i smaken. Ja, jag swipear bort de jag absolut vet att jag inte skulle vara attraherad av. Har däremot sjunkit ner och tagit ja på lite randoms och testat. 

    Apparna har nämligen så att man kan se ifall någon "likear" eller gillar en och det har jag nämligen aldrig fått. Så, ja... jag mår sämst.

    Har heller inte ork till att börja spela någon person jag inte är bara för att ta bilder på mig själv. Bion är något jag likaså har svårt för, tipsen är att man ska krydda så mycket och beskriva sig själv som ultra rolig och intressant.
    Varför undviker du att svara på frågan - varför har du bilder du själv anser inte är så bra? Det är väl ändå det första du faktiskt kan styra över och förbättra? 
    Det handlar inte om att "spela" att ta bilder som är lite bättre. Det kan räcka med att man tar bilder i ett lite bättre ljus tex. 

    Men biotexten är superviktigt! Kvinnor som är som jag gå till 95% på texten och 5% på bilden (jodå, vi finns vi också!) 
    Jag börjar undra varför du ens försöker med nätdejting eftersom du inte "orkar" jobba på just de två allra viktigaste sakerna för att få det att fungera just på nätet? 
    Det går liksom inte att sitta och beklaga sig om man inte ens försökt med det som faktiskt går att kontrollera själv. 
Svar på tråden Börjar undra om mitt utseende verkligen är så kasst som det verkar vara? (Inge svar osv på dejtingappar tex)