Inlägg från: DeathByPickles |Visa alla inlägg
  • DeathByPickles

    Börjar undra om mitt utseende verkligen är så kasst som det verkar vara? (Inge svar osv på dejtingappar tex)

    AbsolutDepp skrev 2018-06-10 00:54:06 följande:
    Let's be honest... tjejer behöver inte anstränga sig ett jävla dugg.

    Någon som sa att jag swipear vidare på människor som inte faller mig i smaken. Ja, jag swipear bort de jag absolut vet att jag inte skulle vara attraherad av. Har däremot sjunkit ner och tagit ja på lite randoms och testat. 

    Apparna har nämligen så att man kan se ifall någon "likear" eller gillar en och det har jag nämligen aldrig fått. Så, ja... jag mår sämst.

    Har heller inte ork till att börja spela någon person jag inte är bara för att ta bilder på mig själv. Bion är något jag likaså har svårt för, tipsen är att man ska krydda så mycket och beskriva sig själv som ultra rolig och intressant.
    Just nu låter du fantastiskt attraktiv! Vilken härlig kille, dig skulle jag och många andra kvinnot jättegärna umgås med! Solig
    Not Carnegie, Vanderbilt, and Astor together could have raised money enough to buy a quarter share in my little dog.
  • DeathByPickles
    Ignoramus skrev 2018-06-10 21:04:33 följande:

    "Hundar." hade räckt som presentation för min del, även utan bild ;)


    Här också! för att väcka första intresset i alla fall, sedan måste man ha rätt inställning till hundhållning också naturligtvis. Drömmer
    Not Carnegie, Vanderbilt, and Astor together could have raised money enough to buy a quarter share in my little dog.
  • DeathByPickles
    Akira Öken skrev 2018-06-10 22:24:03 följande:
    Om betyget på presentationen inte är det bästa kanske du skulle börja där. Med halvtaskiga bilder blir den än viktigare.

    Chansen att hitta någon är ju lika stor för kvinnor som för män. Vad tänker du att någon ska göra med en "like" eller ett "hej"? Är inte det att lägga allt ansvar på den andre utan att ha ansträngt sig själv? Vad förväntar du dig egentligen för svar? Jag tror att många kvinnor instämmer med mig i att sådant är helt ointressant och inte ens värt att besvara.

    Många verkar vara av åsikten att det är så jäkla lätt för tjejer på dejtingsajter. Men verkar glömma att tjejer oftast behöver börja med all sålla mellan alla "knulla?", "Hej", " Vad gör du ikväll?", "Ligga?", "hej sexy" osv för att sedan få tillmälen som "hora", "tro inte att du är något", "slyna", "så man var inte ens värd ett svar" när dessa helt ointressanta meddelanden inte omedelbart besvaras. Lägg till några helt oönskade kukbilder på det, så kan ju vi prata vidare om hur "lätt" det alltid är för tjejer.

    Du får känna det du känner, men att gnälla på ett forum om hur enkelt det är för tjejer kommer inte att ta dig någonstans. Eller kanske dras du djupare ner då det finns gott om medhåll för din tes, från massor med stackars pojkar på den här sajten.
    Not Carnegie, Vanderbilt, and Astor together could have raised money enough to buy a quarter share in my little dog.
Svar på tråden Börjar undra om mitt utseende verkligen är så kasst som det verkar vara? (Inge svar osv på dejtingappar tex)